menútancar
Escola Thau a Barcelona

Passeres adaptades d’accés a l’Escola Thau Barcelona.

Escola Thau a Barcelona
Escola Thau a Barcelona

Escola Thau a Barcelona

La voluntat de la proposta és generar un recorregut d’accés a l’escola, suggeridora i còmode, per als infants i les famílies, que connecti la nova àrea d’aparcament amb les aules de parvulari. Aquest nou camí a través del bosc expressa la idea del projecte educatiu de l’Escola Thau, una escola urbana en sintonia amb la natura i compromesa amb el respecte pel medi ambient: l’Escola Verda.

Autors

Batlleiroig Arquitectura. Enric Batlle Durany, Joan Roig i Duran – Arquitecte

Equip

Iván Sánchez Fabra, Goretti Guillén – Arquitecte / Diana Calicó Soler – Arquitecte tècnic / Yago Cavaller Galí – Enginyer tècnic agrícola i ambientòleg / Dolors Feu – Enginyera tècnica agrícola i paisatgista

Promotor

Institució Cultural del CIC

Ubicació

Constructora

INTEGRA

Estat del projecte

Construït

Data inici

2014

Data final

2015
© Jordi Surroca
© Jordi Surroca