menútancar

Batlleiroig és una oficina multidisciplinària ubicada a Barcelona on es combina la pràctica del Planejament, el Paisatgisme i l’Arquitectura.

Nosaltres
Nosaltres

BIR ADN

Fusionant ciutat i natura des de 1981

Compromesos amb el medi ambient i implicats en la cerca de solucions per a resoldre l’emergència climàtica del nostre planeta, a Batlleiroig parlem de Paisatge i de Natura des de la nostra fundació l’any 1981, per Enric Batlle i Joan Roig.

Centre de Tractament de Residus. Vacarisses, Barcelona. / © Francisco Urrutia

BIR Core

Planejament, paisatge i edificació

Procurem ser especialistes en cadascuna de les disciplines que practiquem –Ciutat i Territori, Paisatge i Espai Públic, Arquitectura i Construcció– però sense oblidar la imprescindible transversalitat que avui es requereix per a desenvolupar qualsevol intervenció.

A Batlleiroig abordem els projectes des de l’Arquitectura, amb la capacitat de comprendre i donar resposta a totes les seves fases. Per a això, estem organitzats en tres grups de treball altament especialitzats: edificació, paisatge i planejament, que, alhora, conformen un conjunt flexible, dinàmic i cohesionat. Aquesta estratègia ens converteix en l’únic despatx d’Espanya que desenvolupa amb igual intensitat un vast volum d’obres en àmbits tan diversos com el paisatge, el planejament i l’edificació, assegurant en tots ells gran qualitat, eficàcia i rendibilitat.

L'urbanisme en tres escales

A Batlleiroig, l’especialització i el coneixement profund de la complexitat del planejament urbanístic es combinen amb l’experiència multidisciplinària del despatx en projectes d’edificació, de paisatge i d’espai públic. Això ens fa únics perquè ens dóna una visió global del procés urbanístic en els seus tres vessants:

Paisatge: La nostra experiència en l’ordenació territorial, el medi ambient i el paisatge ens permet integrar els interessos públics i privats en la creació d’entorns d’alta qualitat que satisfan les exigències, cada vegada majors, per a dissenyar ciutats sostenibles i adaptades a l’emergència climàtica.

Edificació: El nostre coneixement de les diverses tipologies edificatòries ens permet estudiar els models immobiliaris més eficients i adequats al mercat i a les necessitats dels usuaris, per a així poder-los integrar en el procés urbanístic de manera que es puguin aconseguir productes més interessants per al promotor, l’usuari, la societat i el planeta.

Planejament: El coneixement de les escales arquitectònica i paisatgística es combina amb la nostra experiència en els processos vinculats al planejament urbà i en la seva forma de desenvolupament i relació amb l’Administració, amb l’objectiu d’aconseguir la gestió més adequada i d’obtenir millors llocs per a habitar.

Batlleiroig al 22@: PMU Can Tiana i Fàbrica Pons, Edifici LUXA, Hotel SBGlow, Oficines CMT, Parc Glòries Office Building. / © Rafael Vargas

Per a la redacció de documents de planejament urbanístic Batlleiroig compta amb un equip de persones dedicat de manera específica a l’urbanisme, i amb la intervenció dels especialistes del despatx en altres disciplines (medi ambient, edificació, espai públic, urbanització). A més, l’estudi acostuma a comptar amb col·laboradors tècnics externs en àmbits com la mobilitat, el medi ambient o la hidrologia, i sol treballar en estreta cooperació amb diversos equips jurídics.

La concepció de l’urbanisme com a integrador de les diverses disciplines ens ha estat particularment útil en els últims temps, en els quals les circumstàncies socials, polítiques, econòmiques i ambientals requereixen esforços cada vegada majors per a la consecució dels equilibris que permeten, sense perjudicar la qualitat dels espais resultants, l’èxit dels desenvolupaments urbans.

Camí mirador de les antigues guixeres d’Igualada, Barcelona. / © Jordi Surroca

FUSIONANT CIUTAT I NATURA

Tots els projectes es conceben des d’una òptica paisatgística, que parteix de la comprensió de l’entorn i el seu context. Un afany, el nostre, per revaloritzar les preexistències del lloc. Recuperar els antics camins i reconnectar el territori més enllà de l’àmbit d’intervenció. I conrear la vida en tots els espais, fins i tot en aquells que l’han perdut totalment.

Som especialistes en solucions inspirades en la natura, amb un enfocament ecològic i sostenible. El nostre objectiu és projectar un espai públic de qualitat. Que es converteixi en un gran espai bioclimàtic, i saludable per a les persones i per a la biosfera. Concebut amb visió de gènere i inclusiu. I que promogui la connectivitat amb sistemes tous de mobilitat, per a millorar les condicions de vida del nostre entorn.

Per a això comptem amb un gran equip multidisciplinari d’especialistes en paisatge i espai públic. Format per més de 30 professionals, entre arquitectes, paisatgistes, enginyers agrícoles, i ambientòlegs, que participen activament en la concepció i el desenvolupament de cadascun dels projectes, en un ambient de treball col·laboratiu i creatiu, basat en la formació contínua, la innovació i l’excel·lència.

Visió holística per a projectes únics

La nostra visió holística de l’arquitectura, que fusiona creativitat, tècnica i un fort compromís amb el medi ambient, ens permet dur a terme projectes amb el màxim rigor, eficiència i qualitat. Tenim una àmplia experiència en projectes de tipologies i escales diverses, que desenvolupem en totes les seves fases, des de la seva concepció fins al disseny més específic.

Els valors intrínsecs del lloc –la seva història, emplaçament, potencial, etc.–, les necessitats funcionals i operatives del client, i el nostre domini del conjunt de normatives, determinen la solució idònia per a cada edifici i això converteix en únic cadascun dels nostres projectes.

Campus Administratiu de la Generalitat de Catalunya, Barcelona. / © Antonio Navarro Wijkmark

En una forta aposta per la qualitat i l’eficiència, a Batlleiroig apostem per les noves tecnologies i estem compromesos amb la innovació tècnica, mediambiental, social i cultural per a créixer en un món que experimenta un canvi de paradigma constant.

Per al desenvolupament dels projectes d’edificació, Batlleiroig compta amb un equip format per més de 60 arquitectes dedicats de manera específica a l’edificació, que treballen en estreta col·laboració, i de manera transversal amb especialistes de l’estudi en altres disciplines (ciutat i territori, paisatge i espai públic, i construcció). A més, compta amb la col·laboració de tècnics externs en funció de la complexitat de cada projecte.

El nostre objectiu és projectar els millors llocs per a viure, treballar, aprendre…, que uneixin un disseny d’avantguarda i funcional, compromès amb el medi ambient i executat amb la màxima qualitat.

BIR Tech

Creativitat, tècnica i màxima eficiència

Entenem l’Arquitectura com un procés continu on se superposen diverses creativitats, combinant transversalitat i especialitat amb diferents tècniques amb l’objectiu d’obtenir la màxima eficiència en el resultat.

El Projecte de la Recuperació Paisatgística i Mediambiental del Dipòsit Controlat de la Vall d'En Joan, antic abocador metropolità de Barcelona, al Garraf és un exemple d'evolució contínua de les solucions que apliquem als nostres projectes a través dels anys. Un projecte que va començar l'any 2003 i finalitzarà el 2021. / © Jordi Surroca

Líders en innovació

La innovació és un valor i un criteri essencial a Batlleiroig, tant en l’estratègia singular i eficient que s’implementa en els processos de treball com en la concepció, desenvolupament i execució dels projectes.

En una forta aposta per la qualitat i l’eficiència, hem estat pioners en la capacitació dels nostres equips en l’ús de noves eines tecnològiques i programari, afegint conceptes com la sostenibilitat, el medi ambient, el benestar i la salut com a pedres angulars del procés de disseny, els nostres treballs han rebut certificacions que validen el seu lideratge en aquest camp.

Medalla d'Or 2017 del Consell superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya per la seva labor empresarial i Premi FAD 2012 d'Arquitectura i Crítica, Batlleiroig ha rebut nombrosos premis, entre els quals destaquen:

 • A' Design Award and Competition

  Categoria: Urban Planning and Urban Design

  Projecte: Camí de les Guixeres a Igualada

  Any: 2021

 • Design for All Foundation Awards

  Categoria: Spaces, products and services already in use

  Projecte: Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí

  Any: 2021

 • Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo BEAU

  Categoria: Panorama de Obras de Arquitectura y Urbanismo

  Projecte: Camí de les Guixeres a Igualada

  Any: 2021

 • Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo BEAU

  Categoria: Producte

  Projecte: Hotel d’insectes

  Any: 2021

 • Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo BEAU

  Categoria: Panorama de Obras de Arquitectura y Urbanismo

  Projecte: Connexió per a vianants entre Barcelona i Montcada i Reixac

  Any: 2021

 • Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

  Categoria: Espais exteriors

  Projecte: Parc de Can Batlló a Barcelona

  Any: 2021

 • Barcelona Prestige Awards

  Categoria: Innovative Architects of the Year

  Projecte: Parc de Can Batlló a Barcelona

  Any: 2020

 • The International Architecture Awards

  Categoria: Urban Planning/Landscape Architecture

  Projecte: Camí de les Guixeres a Igualada

  Any: 2020

 • IAUD International Awards

  Categoria: Public Space Design

  Projecte: Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí

  Any: 2020

 • Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona

  Projecte: Connexió ciclable i per als vianants entre Barcelona i Esplugues de Llobregat

  Any: 2020

 • Premis Catalunya Construcció

  Categoria: Rehabilitació funcional

  Projecte: Seu de Metges Sense Fronteres a Barcelona

  Any: 2020

 • Design for All Foundation Good Practices

  Categoria: Spaces, products and services already in use

  Projecte: Estadi Johan Cruyff a Sant Joan Despí

  Any: 2019

 • Landezine International Landscape Award LILA

  Categoria: Public Landscapes

  Projecte: Camí de les Guixeres a Igualada

  Any: 2019

 • Premis Catalunya Construcció

  Categoria: Direcció Integrada de Projecte

  Projecte: Edificis de serveis de la seu central d’Inditex a Arteixo

  Any: 2019

 • Iconic Awards

  Categoria: Innovative Architecture

  Projecte: Camí de les Guixeres a Igualada

  Any: 2019

 • World Architecture Festival

  Categoria: Landscape of the Year

  Projecte: Camí de les Guixeres a Igualada

  Any: 2018

 • Premis Catalunya Construcció

  Categoria: Innovació en la construcció

  Projecte: Camí del bosc al Cementiri de Roques Blanques al Parc Natural de Collserola, Barcelona

  Any: 2018

 • Premis Catalunya Construcció

  Categoria: Innovació en la construcció

  Projecte: The Style Outlets Viladecans

  Any: 2017

 • Medalla del Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España

  Projecte: The Style Outlets Viladecans

  Any: 2017

 • World Architecture Festival

  Categoria: Completed Buildings – Display

  Projecte: Hotel d’insectes

  Any: 2017

 • European Garden Award EGA

  Categoria: Innovative Concept or Design of a Contemporary Park or Garden

  Projecte: Parque Atlántico en Santander

  Any: 2016

 • Biennal Alejandro de la Sota - Mostra d’Arquitectura de Tarragona

  Categoria: Edificis de nova planta d'ús públic

  Projecte: Institut Roseta Mauri a Reus

  Any: 2015

 • IOC IPC IAKS Architecture Prizes

  Categoria: Exemplary Sports and Leisure Facilities

  Projecte: Poliesportiu Parc de la Ciutadella a Barcelona

  Any: 2015

 • The International Architecture Awards

  Categoria: Landscape Architecture

  Projecte: Restauració paisatgística del Dipòsit Controlat del Garraf a Barcelona

  Any: 2014

 • Mostra d’Arquitectura del Maresme

  Projecte: Edifici Can Bisa a Vilassar de Mar

  Any: 2014

 • Premis Puig i Cadafalch del Maresme

  Projecte: Edifici Can Bisa a Vilassar de Mar

  Any: 2014

 • Premis FAD

  Categoria: Pensament i Crítica

  Projecte: Edifici Can Bisa a Vilassar de Mar

  Any: 2012

 • World Architecture Festival

  Categoria: Completed Buildings – Production, energy and recycling

  Projecte: Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental a Vacarisses

  Any: 2011

 • World Architecture Festival

  Categoria: Completed Buildings – Display

  Projecte: Gàbies per guacamais al zoo de Barcelona

  Any: 2009

 • World Architecture Festival

  Categoria: Completed Buildings – Energy, waste and recycling

  Projecte: Restauració paisatgística del Dipòsit Controlat del Garraf a Barcelona

  Any: 2008

Vam ser pioners i des de 2013, l’equip de Batlleiroig treballa en la digitalització de projectes en BIM (Building Information Modeling). En aquests últims 8 anys, l’empresa, model de referència en el sector, ha anat especialitzant-se i progressant fins a aconseguir la plena implantació d’aquesta metodologia de treball, amb més de 70 projectes executats, i més d’1.300.000 m² desenvolupats.

Aquest sistema ens assegura aconseguir alts nivells d’eficiència, optimitzant els nostres processos i controlant aspectes clau del projecte: paràmetres normatius, control de superfícies, geo-referenciació, dades de sistemes constructius i la seva repercussió ambiental, càlculs estructurals, pressupostos, gestió documental, coordinació, etc. Tractar tota la informació de manera global ens permet optimitzar al màxim tots els recursos i mantenir-nos així, alineats amb els nostres objectius de sostenibilitat.

 

78 projectes en BIM

1.365.871 m2 en BIM

1.322 objectes propis

La metodologia BIM ens permet afegir valor a cada fase del projecte, assegurant una òptima gestió durant tot el seu cicle de vida i maximitzant la qualitat de lliurament al client. Antonio Duran BautistaBIM Manager, Arquitecte / Director del departament de BIM / Project Director

UNA METODOLOGIA EFICIENT PER A ACONSEGUIR LA MÀXIMA SOSTENIBILITAT

El potencial d’aquesta eina, comptant amb la constitució d’una oficina tècnica pròpia especialitzada; ens assegura control en la gestió de la informació del projecte, potenciant la nostra àmplia capacitat tècnica i experiència per a aportar rigor en cadascuna de les seves fases. Al llarg del cicle de vida de l’edifici, des dels estudis previs a la gestió de l’edifici ja construït, els models digitals són la base de totes les activitats derivades del projecte.

Aquesta visió completa del projecte amb la qual treballem ens permet avançar d’una forma més segura, efectiva i simplificada, suposant un benefici tangible per a tots els involucrats.

La metodologia BIM funciona a Batlleiroig com a eix vertebrador entre les diferents disciplines involucrades en el projecte, assegurant una cooperació exhaustiva entre totes les parts involucrades i un control geomètric i paramètric eficients.

La nostra filosofia de flux de treball es basa en la continuïtat. Confiem en la construcció d’un equip estable que creixi seguint les necessitats i fases del projecte. Així, evitem qualsevol pèrdua d’informació o retard en el calendari acordat.

Per a això, comptem amb professionals altament qualificats, invertint en formació constant per a mantenir-nos en l’avantguarda del sector mentre incorporem als nostres processos l’ús de la programació, de les normatives i els estàndards BIM per al benefici del client i el creixement intern.

A Batlleiroig estem compromesos amb la implementació de dinàmiques de millora contínua; som una organització en cerca constant de l’excel·lència.

Per a la implementació d’aquestes dinàmiques hem establert un sistema de gestió de la qualitat integrat, dissenyat per nosaltres i que engloba les certificacions ISO. La metodologia de treball que seguim en Batlleiroig Arquitectura està dirigida per una sèrie de processos que inclouen: la millora contínua, la formació, l’ecodisseny… orientant el desenvolupament de tots i cadascun dels projectes de planejament, paisatge i edificació, per a garantir uns estàndards de qualitat que superin les expectatives dels nostres clients.

Mantenint un compromís constant amb la implementació de les eines informàtiques i la tecnologia més avançada, fent una important inversió en recursos i formació continuada i desenvolupant projectes de recerca i innovació, ens adaptem al nou paradigma climàtic i social del món actual.

Prioritzem la qualitat en un entorn de treball creatiu i col·laboratiu, basat en la formació contínua, la innovació i l'excel·lència. Antoni Monté LlopisArquitecte / Paisatge / Associate / Director de Qualitat

Batlleiroig és una companyia certificada en:

– Gestió de la qualitat

– Gestió mediambiental

– Ecodisseny

– BIM Management

– Seguretat al treball

D’acord amb els requisits de les normes: ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 14006 / ISO 19650-1 / ISO 45001 per a les activitats de:

– BIM Integrated Design (1ª empresa d’arquitectura a Espanya a adquirir-la, 2019)
– Disseny i elaboració de projectes d’edificació
– Disseny i elaboració de projectes de planejament
– Disseny i elaboració de projectes d’urbanització
– Disseny i elaboració de projectes d’espai públic i paisatgisme
– Elaboració d’informes tècnics
– Direcció facultativa d’obra

Confiem en la construcció d’un equip estable que creixi seguint les necessitats i fases del projecte. Els membres tècnics que s’incorporin en cada equip treballaran juntament amb els Arquitectes a càrrec fins a la finalització del projecte, evitant qualsevol pèrdua d’informació o retard en el calendari acordat.

BIR Team

UN EQUIP AMPLI, ESTABLE I PROFESSIONAL

Som més de 140 professionals, que componem un equip estable i en contínua formació, preparat per a oferir el millor en el nostre compromís amb el futur de les nostres ciutats i amb les necessitats dels nostres clients.

© Antonio Navarro Wijkmark

Socis

L'oficina està dirigida per 8 socis, que aporten la seva visió i experiència per coordinar els diferents departaments i equips, i estan implicats en totes les fases dels projectes.

 • #

  Enric Batlle Durany

  Doctor arquitecte i paisatgista
  Founding Partner

 • #

  Joan Roig i Duran

  Arquitecte
  Founding Partner

 • #

  Albert Gil Margalef

  Arquitecte
  CEO
  Senior Partner

 • #

  Iván Sánchez Fabra

  Arquitecte
  Director del departament de Paisatge
  Senior Partner

 • #

  Helena Salvadó Giné

  Arquitecta
  Directora del departament d'Edificació
  Partner

 • #

  Abel Porcar Badal

  Urbanista
  Arquitecte
  Director del departament de Planejament
  Partner

 • #

  Joan Batlle Blay

  Paisatgista
  Arquitecte
  Director R+D i Sotsdirector de Paisatge
  Partner

 • #

  Josep Batlle Blay

  Arquitecte
  Director de Real Estate
  Partner

 • #

  Mario Súñer Díaz

  Arquitecte
  Sotsdirector del departament de Paisatge
  Senior Associate

 • #

  Diana Calicó Soler

  Arquitecta tècnica
  Directora del departament Tècnic
  Senior Associate

 • #

  Meritxell Moyà Vilalta

  Arquitecta
  Sotsdirectora del departament d'Edificació
  Senior Associate
  Experta en façanes

 • #

  Anna Lloret Papaseit

  Arquitecta
  Sotsdirectora del departament d'Edificació
  Associate

 • #

  Antoni Monté Llopis

  Arquitecte
  Paisatge
  Associate
  Director de Qualitat

 • #

  Beatriz Barral Santos

  Arquitecta
  Edificació
  Associate

 • #

  David Sesé López

  Arquitecte
  Edificació
  Associate

 • #

  Laura Quintana Fernàndez

  Arquitecta
  Edificació
  Associate
  Office Manager

 • #

  Lourdes Romeo Sus

  Arquitecta
  Edificació
  Associate
  Experta en sostenibilitat

Formen part del Consell directiu de Batlleiroig: els 8 socis (Enric Batlle, Joan Roig, Albert Gil, Iván Sánchez, Helena Salvadó, Abel Porcar, Joan Batlle i Josep Batlle), els 9 associats (Mario Súñer, Meritxell Moyà, Diana Calicó, Anna Lloret, Toni Monté, Beatriz Barral, David Sesé, Laura Quintana i Lourdes Romeo), juntament amb la Vanesa López (directora del Departament d’Administració i Finances) i l’Ana Badía (directora del Departament de Comunicació).

Té com a missió acompanyar i assessorar els socis en la presa de decisions estratègiques de l’empresa, analitzar l’estat de l’activitat i la professió per a alinear els diferents enfocaments de gestió, garantir la millora contínua en tots els departaments i assegurar la transversalitat necessària per a l’excel·lent desenvolupament dels nostres projectes.

 • #

  Adrià Loza Gutiérrez

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Adria Prat Rodrigo

  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  Agnès Parcerisa Giné

  Arquitecta
  BIM Manager
  BIM
  Principal

 • #

  Ainhoa Fernández Calleja

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Alba González Vilar

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Alba Moreno Rodríguez

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Albert Nolla Parals

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  Alberto Blay Blanc

  Director del departament IT
  Principal Director

 • #

  Aleix Masjoan Colomer

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Alejandro Álvarez Gómez

  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  Alicia de las Heras Benito

  Arquitecta
  Comunicació

 • #

  Álvaro García Quiroga

  Estudiant d'arquitectura
  Edificació

 • #

  Ana Badía Alzuria

  Arquitecta
  Directora del departament de Comunicació
  Principal

 • #

  Ana Gómez Fernández

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Ana Valverde Cabello de los Cobos

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Anna Gracia Moegle

  Administració
  Administració

 • #

  Anna Porta Almagro

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Anna Ubach de Ignacio-Simó

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Annabel Barba Calpe

  Arquitecta
  Edificació
  Senior Project Director

 • #

  Antonio Duran Bautista

  BIM Manager
  Arquitecte
  Director del departament de BIM
  Project Director

 • #

  Bárbara Freire Ares

  Paisatgista
  Arquitecta
  Paisatge
  Senior

 • #

  Begoña de Pablos Alfaro

  Arquitecta
  Edificació
  Principal

 • #

  Begoña Roget de Aysa

  Arquitecta
  Paisatge

 • #

  Blanca Hinojosa Arner

  Arquitecta
  Edificació
  Project Director

 • #

  Carles Esquerra Julià

  Arquitecte
  Paisatge
  Senior

 • #

  Carolina Valero Ramos

  Arquitecta tècnica
  Tècnic

 • #

  Clara Caldés Ortín

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Clara Doyhambehere

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Clàudia Amías Roget

  Paisatgista
  Arquitecta
  Paisatge
  Senior Project Director

 • #

  Claudia Senovilla Martínez

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Cristina Batalla Vilacís

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Cristina Sitja Pi

  Arquitecta tècnica
  Tècnic
  Senior

 • #

  Cristòfol Tauler Bennàsar

  Arquitecte
  Edificació
  Project Director

 • #

  David Balseiro García

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  David Bravo Villafranca

  Arquitecte
  Paisatge
  Project Director

 • #

  David Casado Pérez

  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  David Guzman Lirio

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  David Pérez Cuello

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  David Sobrino Viguín

  Arquitecte tècnic
  Tècnic
  Senior Director

 • #

  Diana Martínez Badia

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Edurne Oyanguren Zorita

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Eirene Presmanes Yrurzun

  Arquitecta
  Edificació
  Senior Project Director

 • #

  Elena Coronas Soucheiron

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Elena Miralles Coll

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Elisabet Bueno Sanchez

  Administració
  Administració

 • #

  Elisabeth Torregrosa Avilés

  Arquitecta tècnica
  Tècnic
  Senior Director

 • #

  Ester Fernández Aragonés

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Esther Díaz Salas

  Arquitecta
  Edificació
  Project Director

 • #

  Eulalia Delgado

  Dissenyador gràfic
  Comunicació
  Senior

 • #

  Fernando Marí Rebollo

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Francesc Montero Llorca

  Arquitecte
  Paisatge
  Principal
  Sostdirector de Qualitat

 • #

  Francisco Javier Luna Gómez

  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  Gabriel Romero Fossas

  Arquitecte
  Paisatge
  Senior

 • #

  Gemma Montané Cartró

  Arquitecta
  Paisatge

 • #

  Gemma Ramon Mestre

  Arquitecta tècnica
  Tècnic
  Senior

 • #

  Helena Canals Albiol

  Arquitecta tècnica
  Tècnic

 • #

  Helena Valls Fígols

  Urbanista
  Arquitecta
  Planejament
  Project Director

 • #

  Irene Ayala Castro

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Irene Escudé Moreno

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Isabel Pérez Manén

  Arquitecta
  Paisatge

 • #

  Isabel Rodríguez Calero

  Arquitecta
  Paisatge

 • #

  Javier Blasco Claveria

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Javier Elias Castillo Sánchez

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Joan Balle Llabrés

  Arquitecte
  Edificació
  Principal

 • #

  Joane Amasorrain Larrañaga

  Arquitecta
  Edificació
  Principal

 • #

  Jordi Juanola Rosselló

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  Jordi Llàcer Macau

  Arquitecte
  Edificació
  Project Director

 • #

  Jordi Pontnou Orga

  Arquitecte tècnic
  Tècnic

 • #

  Jorge Espinosa Morales

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  José Sanz Gorordo

  Arquitecte
  Edificació
  Senior Project Director

 • #

  Josep Maria Navarrete

  Arquitecte
  Edificació
  Senior Project Director

 • #

  Josu Acebrón Gutiérrez

  Paisatgista
  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  Laura Florentín Aragón

  Arquitecta
  Paisatge
  Principal

 • #

  Laura Luque Pan

  Arquitecta tècnica
  Tècnic
  Senior

 • #

  Laura Menéndez Smith

  Arquitecta
  Edificació
  Principal

 • #

  Lidia Carrillo Parra

  Paisatgista
  Arquitecta
  Paisatge
  Senior

 • #

  Lucía Ortiz de Galisteo López

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  Manuel Pedraz Salas

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Marc Ruiz Llorente

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  Marc Sánchez Olivares

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Marc Torrella Mayol

  Arquitecte tècnic
  Tècnic
  Director

 • #

  Marcos Andrés Trenado

  Arquitecte
  Edificació
  Senior Project Director

 • #

  Marcos Navarrete

  Estudiant
  Càtedra Batlleiroig — UPC

 • #

  Maria Comas Giménez

  Arquitecta
  Edificació
  Senior Project Director
  Experta en disseny d'interiors

 • #

  María Fernández Herrero

  Estudiant
  Càtedra Batlleiroig — UPC

 • #

  María Ferrer Morey

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  María Méndez Gago

  Arquitecta
  Edificació
  Senior

 • #

  María Moure Rosende

  Arquitecta
  Paisatge

 • #

  Mariano Aguado de Sas

  Arquitecte
  Edificació
  Project Director

 • #

  Marina Blázquez Ventura

  Arquitecta
  Planejament
  Principal

 • #

  Marina del Aguila Ramos

  Arquitecta
  Edificació
  Principal
  Experta en disseny d'interiors

 • #

  Mario Monclús Bazanbide

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  Marta Gil Margalef

  Arquitecta
  Edificació
  Senior Project Director

 • #

  Marta Gragera Caballero

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Marta Ines Cot

  Paisatgista
  Arquitecta
  Paisatge
  Principal

 • #

  Marta Sanz Cuso

  Arquitecta
  Paisatge
  Senior

 • #

  Martin Hauge

  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  Mauricio Morfín Quintanar

  Paisatgista
  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  Mercè Lorente i Gras

  Arquitecta
  Paisatge
  Principal

 • #

  Mercedes Blay Blanc

  Urbanista
  Arquitecta
  Planejament
  Principal Project Director

 • #

  Miquel Manén Gorgas

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Miriam Gómez Ortega

  Recursos humans
  Administració

 • #

  Nerea Castell Sagües

  Arquitecta
  Edificació
  Senior Project Director

 • #

  Nieves Gómez García

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Núria Ribas Ortiz

  Arquitecta
  Edificació
  Principal

 • #

  Òscar Torra Moneny

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  Patricia Flores Hernández

  Paisatgista
  Arquitecta
  Paisatge

 • #

  Pau Morgado Martí

  Arquitecte
  Edificació
  Principal

 • #

  Paula Amargós Molina

  Arquitecta
  Comunicació

 • #

  Paula Lladonosa Farré

  Arquitecta
  Edificació
  Senior
  Experta en disseny d'interiors

 • #

  Paula Ortiz Arias

  Arquitecta
  Edificació
  Principal

 • #

  Paula Piñeiro Ces

  Historiadora
  Comunicació

 • #

  Pedro Pablo Macías Trujillo

  Arquitecte
  Edificació

 • #

  Pilar Álvarez Alvargonzález

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Rafael Álvarez Viñas

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  Rafel Bonet Sisniega

  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  Rita Pérez Morandeira

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Roger Mermi Ribalta

  Arquitecte
  Paisatge
  Senior Project Director

 • #

  Ross Pérez Aiyer

  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  Santi Xercavins Julià

  Arquitecte
  Edificació
  Principal

 • #

  Selena Gómez Gámez

  Administració
  Administració

 • #

  Tara Maalouf

  Arquitecta
  Edificació

 • #

  Tatiana Snihur Byelorussov

  Arquitecta
  Paisatge

 • #

  Tomás Barreiro Vescovo

  Urbanista
  Arquitecte
  Planejament

 • #

  Vanesa López Blanco

  Administració
  Directora del departament d'Administració i Finances
  Principal Director

 • #

  Vanessa Maneiro García

  Comptabilitat
  Administració

 • #

  Victor Susagna Holgado

  Arquitecte tècnic
  Tècnic

 • #

  Xabier López Corres

  Arquitecte
  Edificació
  Senior

 • #

  Xavier Llerena Bastida

  Arquitecte
  Paisatge

 • #

  Yago Cavaller Galí

  Enginyer tècnic agrícola
  Sotsdirector del departament de biodiversitat
  Principal

Les oficines centrals de Batlleiroig se situen en l’entrada de Barcelona, organitzades en un campus que suma 1.300 m² d’espais de treball i 450 m² d’espais exteriors de relació que potencien el benestar dels treballadors.

Aquest complex es compon de tres edificis situats al sector Ciutat Diagonal d’Esplugues de Llobregat, en un espai en contacte amb la natura als peus de la serra de Collserola. La seu principal, dissenyada per Batlleiroig en 2006, disposa de més de 600 m² d’espais de treball i conforma un edifici modern i tecnològicament preparat.

La seva parcel·la acull també un edifici d’un gran valor patrimonial arquitectònic: la Casa Moratiel, dissenyada en 1956 per l’Arquitecte Josep Maria Sostres, un important arquitecte espanyol, recordat catedràtic de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i membre del Grup R. Va rebre el Premi Nacional d’Arquitectura en 1972.

 

Casa Moratiel, 1955 – 1957, Josep Maria Sostres i Maluquer/ Francesc Català-Roca © Fons Fotogràfic F. Català-Roca. Arxiu Històric del COAC

La Casa Moratiel, referent de l’arquitectura racionalista catalana de la dècada dels 50, ha estat catalogada i és objecte d’estudis i publicacions de manera habitual. La casa es troba inclosa en l’inventari de Patrimoni Històric i Arquitectònic d’Esplugues de Llobregat, està proposada com a Bé d’Interès Local (BCIL) i també forma part del Registre d’Arquitectura Moderna de Catalunya 1925-1965 (Docomomo).

En 2020 vam impulsar la restauració patrimonial de la Casa Moratiel alhora que s’ha adaptat la casa al segle XXI. Plantejada per Sostres com una casa d’estiueig a mitjans del segle XX i recuperada patrimonialment per Joan Roig com a primera residència, es trobava poc preparada per al nou clima, per al seu nou ús i, en definitiva, per a perdurar en el temps.

La idea de conservar el patrimoni, reduir la demanda energètica i adaptar-la a l’actualitat es va convertir en una sèrie de treballs: reparació integral de l’aluminosi, impermeabilització de la coberta, col·locació d’aïllament tèrmic, incorporació d’un sistema de climatització i ventilació i recuperació de la imatge original de les cobertes del 1958. Haver-la restaurat permetrà que s’obri al públic i puguem impulsar activitats culturals.

La Casa Moratiel forma part d’Iconic Houses, la xarxa internacional que connecta cases arquitectònicament significatives del segle XX de tot el món centrant-se en la conservació, gestió i cooperació.

El creixement del nostre equip humà es va traduir en 2021 en una ampliació de les nostres instal·lacions, mitjançant un nou edifici d’uns 550 m² situat a escassos metres de la nostra seu actual, millorant la densitat de persones per m² i obtenint 40 nous llocs de treball, generant dos nous espais de reunió i augmentant els espais comuns d’office, terrasses i jardins per a poder donar qualitat i benestar a les persones que treballen en Batlleiroig.

Continuem expandint i diversificant la nostra activitat, i la millor manera de fer-ho és obrint-nos a noves geografies. Gràcies a l’impuls de diversos treballs situats a Madrid hem obert una nova oficina situada al carrerPríncipe de Vergara 132, en la qual un equip de cinc persones duu a terme el desenvolupament dels encàrrecs a Madrid juntament amb el suport dels nostres equips de Barcelona.

Gràcies a una relació de més de 10 anys amb Inditex, tenim un equip implantat a A Coruña assistint a aquest client, amb visió a mitjà termini de donar resposta a encàrrecs d’altres clients en aquesta geografia.

La nostra Responsabilitat Social Corporativa abasta des del monitoratge dels Compromisos d’Acció Climàtica adquirits amb la Generalitat de Catalunya fins a la coordinació dels projectes pro-bono que realitzem per a institucions sense ànim de lucre.

La sostenibilitat no és només una meta per als nostres projectes, sinó que també ho és per a la nostra estructura empresarial. Hem adquirit un compromís amb la Generalitat de Catalunya que es concreta en l’adhesió a una sèrie d’acords voluntaris encaminats a aconseguir la neutralitat de carboni de Batlleiroig abans del 2050. Per a aconseguir-ho, ens comprometem a reduir l’impacte climàtic de la mobilitat que generem, a impulsar la transició energètica de la nostra activitat o a adoptar progressivament els principis de l’economia circular, entre altres.

Batlleiroig sempre ha posat el focus a generar un ambient laboral estable i ric en oportunitats, així i tot, creiem que és el moment d’establir un clar compromís i abordar nous reptes en l’àmbit laboral: la conciliació i la continuïtat són dos pilars de la nostra Responsabilitat Social Corporativa. Estem compromesos amb la conciliació laboral i familiar, i apostem per la contínua formació del nostre equip multidisciplinari.

BIR Full

Serveis 360º per a llocs millors

Tenim capacitat per a dur a terme la Direcció Integral de tots els processos que desenvolupem, assumint la seva complexitat, coordinant totes les seves necessitats i evitant els problemes derivats de l’excessiva fragmentació dels serveis que s’ofereixen habitualment. Gràcies a una àmplia trajectòria i a un equip altament especialitzat, a Batlleiroig oferim serveis 360° on gestionem la relació entre totes les parts que interactuen en un projecte. Ens situem en el centre per a poder ser el pont entre el client i els diferents agents implicats: l’administració, la constructora, els col·laboradors externs i tots aquells necessaris en funció de cada projecte.

Una experiència global

La nostra dilatada experiència amb les diferents administracions ens ha permès desenvolupar amb èxit multitud de projectes complexos tant en entorns urbans, com en entorns rurals com en àrees de nou desenvolupament.

Batlleiroig té una estructura professional que abasta –de forma especialitzada– la majoria d’àmbits de l’arquitectura. El profund coneixement de la disciplina no solament es reflecteix en el domini total de les diferents escales i especialitats que entren en joc en el projecte d’arquitectura, per a nosaltres també és primordial comprendre i donar resposta a totes les fases del projecte. Així mateix, el nostre ampli coneixement de la normativa, reforçat per la nostra experiència en planejament urbanístic, preval com un dels nostres principals valors.

Parc del Nus de la Trinitat, Barcelona. / © Antonio Navarro Wijkmark
El projecte d'ampliació de la seu central d’Inditex a Arteixo, A Coruña, és una intervenció que dota de nous serveis i espais públics a l'antiga seu, des d'una perspectiva cohesiva i promotora dels espais de treball saludables. Premis Catalunya Construcció 2019 a la Direcció Integrada. / © Antonio Navarro Wijkmark

Treballem amb grans corporacions, promotores i organismes públics

L’extraordinari equilibri entre el volum d’actuacions en l’àmbit públic i privat que presenta la nostra trajectòria i la retroalimentació que s’aprecia entre tots dos mons constata el caràcter social de la nostra obra. Llistem a continuació alguns dels nostres clients: