menútancar
Premis 17/07/2021

Tres projectes seleccionats per als premis WAF 2020-2021!

Tres projectes seleccionats per als premis WAF 2020-2021!

En les últimes setmanes hem conegut que tres dels nostres projectes han estat seleccionats per als premis WAF 2020-2021, que tindran lloc el desembre vinent a Lisboa.

El World Architecture Festival (WAF) és la cita anual que reuneix nombrosos arquitectes de tot el món i que concedeix els WAF Awards amb la finalitat de promoure i divulgar l’excel·lència arquitectònica a nivell internacional.

Entre els seleccionats es troba la Seu de Metges Sense Fronteres, en la categoria de Rehabilitació, un projecte que transforma un edifici industrial obsolet situat al districte tecnològic del 22@ de Barcelona, promovent espais funcionals, biofìlics i dissenyats per a les persones.

També han estat seleccionats dos projectes en la categoria de Paisatge a la natura: la Connexió per als vianants entre Barcelona i Montcada i Reixac, exemple de canvi de paradigma de la mobilitat urbana cap al door-to-door, i el Camí del Bosc en el Cementiri de Roques Blanques, una intervenció paisatgística innovadora per a un nou model de sepultura efímera.