menútancar
Projectes 09/10/2021

La nova plaça Àngels Ollé, un espai dignificat pel projecte de recuperació i millora del passeig de la Boca de la Mina.

El projecte de recuperació i millora del passeig de la Boca de la Mina a Reus ha afavorit la generació d’un nou espai central en el passeig i arran de què hagi pres entitat pròpia, l’Ajuntament de Reus ha decidit reconèixer-lo i donar-li un nom propi.

Aquest s’ha donat a conèixer a la ciutadania aquest dissabte en l’acte d’inauguració de la nova plaça Àngels Ollé. D’aquesta manera, la ciutat ret homenatge a l’escriptora i pedagoga que va impulsar la creació de l’escola Mowgli.

Aquesta decisió és causada per la voluntat del projecte de reconèixer els diferents punts singulars del passeig, entre els quals es troba l’accés a l’escola en el punt central del passeig.

El lloc que abans era un descampat amb l’únic ús d’aparcament puntual, ara ès una nova plaça que dota de nous usos, dignifica i millora l’accés a l’escola Mowgli.

Al voltant de la plaça se suma un nou punt d’atracció, el Parc de les Olors: un nou lloc de descans i oci que posa en relació el passeig amb el barranc del molí.

En un futur, la plaça servirà d’accés també a un altre nou espai (actualment en execució): el Jardí Agrari del Camp, un nou espai públic estructurat com una parcel·la agrícola amb voluntat productiva, educativa i d’oci.