menútancar
Conjunt residencial entre Vila-Seca i Salou

Un complex exclusiu d’habitatges d’alta qualitat situats en un entorn Mediterrani dissenyats a partir del paisatge, l’eficiència i la sostenibilitat.

Habitatges Infinitum a Salou
Habitatges Infinitum a Salou

Habitatges Infinitum a Salou

El projecte situat entre Salou i Vilaseca es dissenya a partir de la integració al paisatge mediterrani, adaptant-se a la topografia existent i buscant la millor orientació per afavorir a l’eficiència energètica del edifici i les seves vistes.

Autors

Batlleiroig Arquitectura. Enric Batlle Durany, Joan Roig i Duran, Albert Gil Margalef – Arquitecte

Equip

Anna Lloret Papaseit, Lourdes Romeo Sus, Pau Morgado Martí, Maria Comas Giménez, Santi Xercavins Julià, Paula Lladonosa Farré, Antoni Monté Llopis, Francesc Montero Llorca, Claudia Márquez Sala, David Bravo Villafranca, Marta Sanz Cuso, Òscar Torra Moneny – Arquitecte / Alba Puig Ros – Arquitecte i paisatgista / Yago Cavaller Galí – Enginyer tècnic agrícola i ambientòleg / Dolors Feu – Enginyera tècnica agrícola i paisatgista / Diana Calicó Soler, Elisabeth Torregrosa Avilés, Marc Torrella Mayol, Carolina Valero Ramos, Gemma Ramon Mestre – Arquitecte tècnic

Col·laboradors

STATIC Ingeniería – Enginyeria d'estructures, PGI Engineering – Enginyeria d'instal·lacions, SBS Simón i Blanco – Enginyeria

Promotor

Mediterránea Beach & Golf Community SA

Constructora

VIAS

Estat del projecte

Construït

Data inici

2019

Data final

2022

Superfície total

19367 m2

Superfície exterior

20805 m2
© DRB

Un projecte sostenible integrat en el paisatge

Els habitatges Infinitum es troben envoltats de vegetació i organitzats de manera flexible, integrada i adaptant-se a les diverses topografies.

Els habitatges plurifamiliars gaudeixen de vistes sobre la mar i la pineda mediterrània del conjunt, formant diverses comunitats amb piscina pròpia i una altra en primera línia de mar amb piscines exclusives.

Ha obtingut el certificat de sostenibilitat BREEAM amb categoria Molt bo situant-lo entre les úniques 10 promocions amb aquesta categoria a Catalunya i 50 en tota Espanya.

© DRB

Gran adaptació topogràfica

La preservació de l’entorn i la natura que envolta els habitatges comporta una interiorització de la sostenibilitat com a principi de disseny. Els habitatges potenciaran les estratègies arquitectòniques passives i actives, que afavoreixen l’autosuficiència del complex.

A través de la promoció de les pinedes i arbustos mediterranis i la implantació de jardins comunitaris es potencia la conservació i revitalització dels boscos existents.

Tots els habitatges es dissenyen esglaonats i amb una gran adaptació topogràfica, de manera que suposin poc impacte en el paisatge i tinguin visuals de qualitat.

© DRB
© DRB

Entorn i vida mediterrània

Els edificis s’assenten en un paisatge mediterrani i les seves plantes baixes es relacionen amb la pineda i l’entorn. Els edificis i urbanització estan dissenyats amb colors càlids i materials harmònics com la ceràmica per a la seva major integració.

D’aquesta manera, el projecte composa un paisatge homogeni a partir de solucions unitàries utilitzant una materialitat diversa dins d’una composició harmònica. L’entorn paisatgístic dissenyat per batlleiroig aconsegueix crear una atmosfera de vida Mediterrània.

© DRB

Diferents tipologies d'habitatges per a diferents usuaris

El conjunt residencial Infinitum s’organitza en un recinte exclusiu amb serveis comunitaris integrals en relació amb un entorn paisatgístic únic i de qualitat.

Cada comunitat d’edificis i cada bloc ofereix diferents tipologies d’habitatges de 2/3 i 4 habitacions amb jardí en planta baixa o grans terrasses als seus àtics, oferint així diferents solucions per a cada usuari.

Els interiors dels habitatges són d’alta qualitat i cada tipologia orienta les seves sales més nobles a les seves millors vistes, on ofereixen una visió espectacular des de les seves grans terrasses i plantes baixes.