menútancar
Notícies 07/12/2020

Una nova governança a Batlleiroig Arquitectura

Una nova governança a Batlleiroig Arquitectura
D’esquerra a dreta: Helena Salvadó, Josep Batlle, Albert Gil, Enric Batlle, Ivan Sánchez, Joan Roig, Joan Batlle i Abel Porcar. © Antonio Navarro Wijkmark.

BATLLEIROIG NOMENA A DOS NOUS SOCIS

Batlleiroig ha promogut dos nous socis, Joan Batlle (director d’I+D) i Josep Batlle (Real Estate director) que, després d’anys de trajectòria a Batlleiroig, reforcen la continuïtat i el futur de l’empresa.

La societat professional Batlleiroig Arquitectura, fundada per l’Enric Batlle i el Joan Roig l’any 1981, es va ampliar a quatre socis l’any 2014, incorporant a l’Albert Gil i l’Ivan Sánchez, i a principis de 2020, en la seva ferma aposta per la retenció de talent, va incorporar dos nous socis a la seva estructura: Helena Salvadó (directora d’Edificació) i Abel Porcar (director de Planejament).

Batlleiroig consolida d’aquesta manera un equip de 8 socis preparat per a desenvolupar projectes que contribueixin a mitigar l’emergència climàtica mitjançant l’aposta per la fusió de ciutat i natura.

UNA ORGANITZACIÓ MÉS SÒLIDA I PROFESSIONAL

En aquest context d’evolució i creixement, Batlleiroig, que actualment compta amb més de 100 professionals en el seu equip, ha desenvolupat una nova governança empresarial on l’Enric Batlle ha estat nomenat President i Joan Roig Vicepresident. D’aquesta manera la gestió executiva de l’empresa passa a mans de l’Albert Gil, qui assumeix el càrrec de CEO, i de Joan Batlle que actuarà com a Secretari.