menútancar
Premis 11/07/2022

Tres projectes de batlleiroig han estat seleccionats per als premis WAF 2022.

Tres projectes de batlleiroig han estat seleccionats per als premis WAF 2022.

S’ha fet pública la selecció de projectes que optaran als premis WAF 2022, entre els quals es troben tres dels nostres projectes.

En la categoria d’Oficines, ha estat seleccionada la seu de Zara.com en Arteixo, un nou edifici sobri, equilibrat i flexible per al complex d’Inditex, que aposta per solucions tecnològiques d’última generació orientades cap a l’autosuficiència energètica.

La cobertura verda de la Ronda de Dalt a Barcelona opta al premi en la categoria de “Paisatge en un entorn urbà”. Es tracta d’un nou espai públic sobre la cobertura de la Ronda de Dalt que gràcies a una gran pèrgola productiva de fusta transforma el lloc en un refugi climàtic biodivers.

Finalment, el projecte en curs del complex d’oficines EUROPA-CENTER HIT a Sant Cugat del Vallès, opta al premi WAF “Projectes futurs”.

El World Architecture Festival (WAF) és la cita anual que reuneix nombrosos arquitectes de tot el món i que concedeix els WAF Awards amb la finalitat de promoure i divulgar l’excel·lència arquitectònica en l’àmbit internacional. Els projectes guanyadors es coneixeran el primer cap de setmana de desembre, durant la celebració d’aquesta edició del festival a Lisboa.