menútancar
Agenda 05/06/2022

Reafirmant la nostra implicació en la cerca de solucions per a l’emergència climàtica.

Reafirmant la nostra implicació en la cerca de solucions per a l’emergència climàtica.

A batlleiroig parlem de paisatge i natura des de la nostra fundació en 1981, any en què guanyem el nostre primer concurs públic, la intervenció paisatgística al cementiri de Roques Blanques al Papiol, Barcelona. I des de llavors, estem compromesos amb el medi ambient i implicats en la cerca de solucions per a resoldre l’emergència climàtica.

Així i tot, creiem que hem d’evolucionar cap a un posicionament més ferm en cadascuna de les solucions que apliquem, hem d’innovar encara més per a aconseguir tot el que fem ara d’una forma diferent. Per això, des de 2020 realitzem una anàlisi dels nostres projectes aplicant la nostra matriu de sostenibilitat. Una reflexió que expressa els nostres compromisos amb relació a l’emergència climàtica, relacionant els nostres tres àmbits de treball (planejament, paisatge i edificació) amb 10 temàtiques que considerem imprescindibles.

En aquest Dia Mundial del Medi Ambient reafirmem la nostra implicació en la cerca de solucions per a l’emergència climàtica i continuem revisant els nostres principis de sostenibilitat. Si al Garraf vam aprendre a conrear la recuperació de la biodiversitat, al Viladecans The Style Outlets conreem com infiltrar el 100% de l’aigua de pluja; al Parc Central de Sant Cugat del Vallès conreem la reducció de 3°C de temperatura; al parc Vallmora, els insectes; a la seu de Stradivarius, la biofilia; i en molts projectes actualment en construcció, l’ús de la fusta.

Avui i cada dia, el nostre equip continua buscant solucions per a les necessitats de demà, dissenyant cada vegada més projectes que responguin a aquests compromisos perquè es converteixin en l’exemple a superar per als següents.