menútancar
Projectes 17/03/2021

Presentació al veïnat de Gavà Mar el projecte urbanístic del sector Llevant Mar.

Presentació al veïnat de Gavà Mar el projecte urbanístic del sector Llevant Mar.

Aquesta setmana, batlleiroig ha participat com arquitectes del projecte, a la trobada entre l’Ajuntament de Gavà i els veïns i veïnes del barri en què s’ha presentat el futur projecte de ordenació del sector de Llevant Mar així com actuacions de millora de l’espai públic. La trobada que va tenir lloc al gimnàs de l’Institut Escola Gavà Mar va servir perquè el veïnat fes arribar a l’alcaldessa dubtes, peticions i suggeriments.

Abel Porcar, Director del Departament de Planejament i Partner a batlleiroig, va participar a l’acte juntament amb l’alcaldessa, Raquel Sánchez, la tinenta d’alcalde i regidora del barri Gemma Badia i l’arquitecta de l’Ajuntament Silvia Muntaner, que van fer una explicació detallada del projecte.

Sobre Llevant Mar l’alcaldessa va dir que “serà un projecte molt positiu per al barri”, explicant que aquest és un projecte “que ve de lluny. Crec que s’ha millorat molt la proposta que hi havia l’any 90 des de la perspectiva de l’urbanisme, del resultat de la qualitat de l’espai públic que tindrem”.