menútancar
Premis 20/07/2021

Per cinquè any consecutiu, finalistes als premis Catalunya Construcció 2021!

Per cinquè any consecutiu, finalistes als premis Catalunya Construcció 2021!

La reforma i ampliació del poliesportiu Joan Ortoll a Calafell ha resultat finalista a la categoria de Rehabilitació Funcional dels premis Catalunya Construcció 2021.

El projecte afronta el repte d’ampliar un edifici existent, que inclou un poliesportiu i un teatre, amb dues noves pistes cobertes i uns vestuaris amb l’objectiu de restituir la unitat del conjunt edificat i retornar l’equipament el seu paper referencial en el municipi.

També la candidatura presentada per G3 de l’Edifici d’habitatges en Passeig de Gràcia 30 és finalista en Direcció Integrada de Projecte.

Es tracta del cinquè any consecutiu en el qual un projecte batlleiroig resulta finalista als premis:

En 2017 el sistema de drenatge d’aigües pluvials en el centre comercial The Style Outlets de Viladecans va rebre el Catalunya Construcció a la innovació en la construcció; un any després i en la mateixa categoria, el va rebre el Camí del bosc en el cementiri Roques Blanques. En 2019 rebem el Catalunya Construcció a la direcció integrada de projecte pels Edificis de serveis de la seu central d’Inditex i, recentment, el nostre projecte per a la Seu de Metges Sense Fronteres va ser premi Catalunya Construcció 2020 a la rehabilitació funcional.

El CAATEEB, amb el suport del Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya, convoca anualment els premis Catalunya Construcció amb l’objectiu de fer un reconeixement públic de les principals funcions professionals relacionades amb l’execució de les obres. Descobreix més aquí.