menútancar
Notícies 13/03/2020

Hem implementat el teletreball de tot el nostre equip, per la qual cosa els nostres projectes continuaran en marxa amb la mateixa dedicació que ens caracteritza.

Davant la situació provocada per la pandèmia del Coronavirus COVID-19, a BATLLEIROIG hem adoptat una sèrie de mesures excepcionals amb l’objectiu principal de protegir la salut de les persones de BATLLEIROIG així com dels nostres clients i col·laboradors, tractant de reduir les possibilitats de contagi en un context extern complex i en continu canvi.

Aquestes mesures, alineades amb les directrius de l’Organització Mundial de la Salut, inclouen:

  • Instauració d’un sistema de teletreball eficient i col·laboratiu, que asseguri el manteniment dels nostres estandars de qualitat.
  • Minimitzar les reunions externes, utilitzant per a això les eines disponibles com Skype, videoconferència, etc.
  • Reprogramar tots els esdeveniments presencials previstos i propiciar els mitjans perquè es realitzin de manera online.
  • Cancel·lació de viatges i participació en esdeveniments que posin en risc al nostre equip i els nostres clients.

Per part nostra, estem treballant activament perquè aquesta circumstància excepcional no repercuteixi en el curs habitual de la nostra activitat.

Així, seguint les pautes de seguretat establertes, la Seu de Batlleiroig romandrà operativa mitjançant els nostres canals de comunicació habituals, per a donar el millor servei als nostres clients durant aquests moments especialment sensibles.