menútancar
Projectes 10/01/2022

One Parc Central, un nou edifici d’oficines sostenible i flexible que dialoga amb el pulmó verd més gran del 22@.

One Parc Central, un nou edifici d’oficines sostenible i flexible que dialoga amb el pulmó verd més gran del 22@.

One Parc Central és un edifici d’alt estàndard dissenyat per a satisfer els requisits dels inquilins més exigents. Un projecte sostenible i eficient energèticament, que obtindrà la doble certificació LEED i WELL Platinum, i el nou segell de connectivitat digital WIREDSCORE.

Les oficines estan situades en l’antiga àrea industrial del Poblenou, en un entorn de 4 illes per als vianants d’espais oberts i versàtils que està protagonitzat pel conjunt històric de Can Ricart.

El projecte té una forma regular gairebé quadrada i s’orienta seguint les línies de les construccions originals del recinte industrial. A més, la planta baixa i la planta primera es reculen per a permetre el pas sota els dos laterals de l’edifici, generant així una gran permeabilitat des del carrer cap a l’interior del conjunt de Can Ricart.

Conscients del compromís amb el medi ambient, el disseny i construcció de One Parc Central s’ha dut a terme orientat a aconseguir un edifici sostenible, eficient i confortable per als seus usuaris.

Descobreix més sobre One Parc Central.