menútancar
Coneixement 01/04/2022

Oberta la convocatòria de les beques de pràctiques i els premis Càtedra Batlleiroig 2022.

Oberta la convocatòria de les beques de pràctiques i els premis Càtedra Batlleiroig 2022.
La Càtedra Batlleiroig té com a objectiu la recerca de l’excel·lència en l’àmbit de l’arquitectura, i està centrada específicament en la relació entre ciutat i natura. / © Jordi Surroca

Per segon any, Batlleiroig organitza els premis Càtedra Batlleiroig i les beques de pràctiques Càtedra Batlleiroig per a incentivar la comunitat estudiantil a la realització de treballs que abordin les temàtiques que es promouen des de la Càtedra, així com detectar el talent individual d’interès per a la empresa.

Els PREMIS CÀTEDRA BATLLEIROIG busquen reconèixer els projectes acadèmics de la UPC que, des de l’arquitectura, l’urbanisme o el paisatgisme, aportin solucions per a combatre l’emergència climàtica i construir les ciutats del futur. El premi serà atorgat per la Càtedra Batlleiroig i tindrà un import de 1.000€.

Podran optar al premi Càtedra Batlleiroig els estudiants de la UPC que hagin obtingut una nota d’Excel·lent o Matrícula d’honor en un TFG de Grau en Estudis d’Arquitectura (GArq), un TFM de Màster Habilitant d’Arquitectura (MArq) o de Paisatgisme (MBLandArch), de la UPC i que s’hagin entregat en el període comprès entre el 01/01/2021 y el 31/12/2021

Els autors i autores dels treballs hauran d’entregar la documentació establerta en aquestes Bases abans del 30/06/22 a les 23:59 h.

→ Accedeix a les bases del premi
→ Consulta qualsevol dubte en referència al premi a premi.catedra@batlleiroig.com

La missió de les BEQUES DE PRÀCTIQUES CÀTEDRA BATLLEIROIG és estimular i promoure l’aprenentatge pràctic de solucions per a combatre l’emergència climàtica. Aquestes beques tindran lloc a Batlleiroig, amb una durada de 6 mesos.

Podrà optar a aquesta beca l’alumnat d’Arquitectura GArq i MArq i de Paisatgisme MBlandArch, de la UPC. Els estudiants interessats en aquesta beca de pràctiques remunerades podran presentar els seus escrits de motivació i CV acadèmic, que es valoraran en funció de la seva proximitat als temes d’interès de la Càtedra i els projectes que es porten a terme a l’empresa Batlleiroig.

Els candidats i candidates hauran d’entregar la documentació establerta en les bases abans del 01/06/22 a les 23:59 h.CONVOCATÒRIA AMPLIADA FINS EL 10/06/22 A LES 23:59H.

→ Accedeix a les bases de les beques
→ Consulta qualsevol dubte en referència a les beques a practiques.catedra@batlleiroig.com