menútancar
Premis 18/12/2020

L’Estadi Johan Cruyff, guardonat als Premis Internacionals de Disseny IAUD 2020

L’Estadi Johan Cruyff, guardonat als Premis Internacionals de Disseny IAUD 2020
© Antonio Navarro Wijkmark

El projecte de Batlleiroig de l’Estadi Johan Cruyff per al FC Barcelona ha rebut el ‘Silver Award’ als premis de l’Associació Internacional per al Disseny Universal (IAUD), en la categoria d’Espai Públic.

El jurat ha valorat que “Aquesta gran i complexa proposta d’edifici (…) demostra un meravellós conjunt de valors de disseny inclusiu en la seva concepció i detalls generals. Un Club llegendari, un jugador llegendari, i ara un gran i complex projecte basat en criteris de la UD”.

L’Associació Internacional per al Disseny Universal (IAUD) acompleix activitats encaminades a contribuir al desenvolupament saludable de la societat i millorar el benestar de la humanitat en el seu conjunt, a través d’una major difusió i actualització del Disseny Universal (UD).

En aquest sentit, el Premi Internacional de Disseny IAUD, reconeix a grups i individus que realitzen o proposen activitats particularment notables destinades a fer realitat una societat UD en la qual tots, independentment de l’edat, gènere, nacionalitat, ètnia, cultura, costums o altres factors – puguem viure còmodament.