menútancar
Publicació 04/07/2022

Les oficines Ó Building, seleccionades per a formar part de l’anuari España 2022 de AV Monografías.

Les oficines Ó Building, seleccionades per a formar part de l’anuari España 2022 de AV Monografías.

L’edifici d’oficines Ó Building ha estat seleccionat com a exemple del valor simbòlic i representatiu de l’arquitectura del passat any, formant part de l’anuari Espanya 2022 de AV Monografies.

Localitzat a l’antic recinte fabril de Can Batlló, un dels focus més importants de desenvolupament de Barcelona en relació directa amb el districte econòmic de l’Hospitalet de Llobregat i eixos viaris com a la Gran Via i Avinguda Carles III, l’edifici està format per una torre de dotze plantes i un basament que configura la planta baixa i allibera espai públic.

L’edifici es vincula amb el recinte de Can Batlló a través d’una solució de façana homogènia de la qual la vibrant gelosia ceràmica optimitza el rendiment energètic i alhora dialoga amb l’entorn fabril.

Des de 1985, AV Monografies ha analitzat les obres més rellevants dels principals arquitectes, així com els temes més rellevants del moment, i l’any 2018 també va publicar “Construint amb la natura”, la monografia de batlleiroig en la qual es repassa la trajectòria de l’estudi.