menútancar
Notícies 14/11/2022

L’Agroparc Penedès, projecte seleccionat per a la 4ª edició de l’Àgora d’Urbanisme

L’Agroparc Penedès, projecte seleccionat per a la 4ª edició de l’Àgora d’Urbanisme

El pròxim 15 de novembre, Joan Batlle –soci, director d’ I+D i sotsdirector del departament de paisatge a batlleiroig–, presentarà el projecte de l’Agroparc Penedès com un exemple destacat en la 4ª edició de l’Àgora d’Urbanisme, que tindrà lloc al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

L’Agroparc Penedès, projecte dissenyat per batlleiroig, és un clúster agroalimentari, sostenible i circular amb l’objectiu de transformar el model productiu actual del sector agroindustrial integrant en un únic espai agricultura, ramaderia i indústria. L’Agroparc Penedès, ubicat a la zona nord de l’Alt Penedès, entre els termes municipals de Gelida i Sant Llorenç d’Hortons, contempla un total de 258 hectàrees on la sostenibilitat, la circularitat i la tecnologia seran els tres eixos vertebradors. 

L’Àgora d’Urbanisme, promogut i organitzat per l’AAUC — Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya, té la vocació de consolidar-se com un espai de referència de l’activitat de l’urbanisme a Catalunya, de trobada entre tècnics i responsables a diferents nivells, que permeti conèixer i compartir una selecció dels projectes d’urbanisme que han passat per les Comissions d’Urbanisme de l’any.

Cal inscripció prèvia. Més informació aquí.