menútancar
Agenda 07/06/2022

La taula de debat Women’s Workplace Design comptarà amb la participació de batlleiroig.

La taula de debat Women’s Workplace Design comptarà amb la participació de batlleiroig.

L’equip de batlleiroig participarà en la taula rodona Women’s Workplace Design, un esdeveniment emmarcat en la Barcelona Design Week ’22 que posa el focus en el disseny d’espais de treball des d’una mirada femenina.

Durant l’acte es parlarà sobre com s’estan dissenyant els nous espais de treball, abordant les últimes tendències del mercat i analitzant projectes en el que les ponents han participat recentment. La conversa tindrà una perspectiva femenina en la que les participants explicaran la seva experiència en la configuració i disseny d’entorns de treball que tenen com objectiu oferir una experiència d’usuari confortable, saludable i agradable.

Women’s Workplace Design comptarà amb la participació de Maria Comas, Sènior Project Director en batlleiroig, on forma part del departament d’Edificació des de fa 5 anys i lidera l’equip de projectes d’implantació d’interiorisme d’oficines.

Un exemple d’èxit és l’interiorisme del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya, un complex dissenyat per a oferir espais de treball de màxima qualitat i en relació amb la natura que fomenta el benestar de les persones amb la màxima eficiència arquitectònica i energètica.

L’esdeveniment tindrà lloc el dimarts 14 de juny a les 18.00 h al nou espai Bernadí Hub, un nou punt de trobada i treball conjunt que gira entorn del disseny dels espais de treball.

Per a assistir a l’esdeveniment cal registrar-se de manera gratuïta prèviament.