menútancar
Premis 28/10/2021

La Recuperació i millora del passeig de la Boca de la Mina a Reus, seleccionada a la XII Mostra d’Arquitectura de Tarragona!

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha donat a conèixer la primera fase de selecció de la XII Mostra d’Arquitectura de Tarragona, Biennal Alejandro de la Sota on la Recuperació i millora del passeig de la Boca de la Mina a Reus ha resultat seleccionada.

L’objectiu d’aquest premi és distingir les obres més significatives que s’hagin construït en el bienni 2019-2020 en el seu àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

El projecte de la Boca de la Mina recupera un passeig emblemàtic de Reus, fomentant nous usos i fent-lo accessible per a tots. Una actuació respectuosa amb la memòria col·lectiva d’aquest passeig històric que recupera la seva plena funcionalitat, millora la seva accessibilitat, resol els seus problemes de drenatge i salvaguarda el conjunt arbori centenari.

Consulteu l’acta amb les obres seleccionades que ha considerat el jurat de la mostra, format pels arquitectes Lucía Cano, Óscar Miguel Ares, Jorge Vidal i, designada per la Fundació Alejandro de la Sota, Ana Pasqual.

El divendres 19 de novembre es farà l’acte de lliurament de premis, on es desvetllarà el veredicte del Jurat amb les obres finalistes i guanyadores.