menútancar
Agenda 20/04/2021

Joan Roig i Duran, comissari de l’homenatge MIRALLES

Joan Roig i Duran, comissari de l’homenatge MIRALLES

El passat 15 d’abril 2021 es va celebrar al Saló del Tinell del MUHBA Museu d’Història de Barcelona la roda de premsa de l’homenatge MIRALLES, on Joan Roig i Duran, arquitecte, comissari de l’homenatge i soci fundador de l’estudi d’arquitectura Batlleiroig; Benedetta Tagliabue, arquitecta i comissària de l’homenatge, presidenta de la Fundació Enric Miralles i directora de l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT; Joan Subirats Humet, Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; i Àngel Ponsa i Roca, Consellera de Cultura de la Generalitat; van presentar totes les activitats i exposicions commemoratives que tindran lloc durant aquest any a Barcelona.

Un seguit de converses al voltant de la figura de l’universal Enric Miralles i el seu llegat a la història de l’arquitectura contemporània, que van marcar l’inici del circuit inaugural de l’homenatge amb les exposicions ‘MIRALLES. A quarts de quatre…’, ‘MIRALLES. Photos & Collages’ i ‘MIRALLES. To be continued… ‘.

Durant tot aquest 2021, la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya impulsarà MIRALLES, un homenatge que recorda al genial arquitecte català Enric Miralles en totes les seves facetes.

MIRALLES, que tindrà lloc del 15 d’abril al 23 de desembre de 2021 en espais emblemàtics de Barcelona, abordarà les diferents facetes d’Enric Miralles com a creador, arquitecte, dissenyador, fotògraf i professor a través de diferents exposicions i conferències.

Les activitats de MIRALLES estan comissariades per Benedetta Tagliabue i Joan Roig, i organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT i diferents empreses i institucions privades.

Photo shared by Fundació Enric Miralles on March 25, 2021 tagging @joanroigduran, and @muybene. May be art of 2 people, people sitting and indoor