menútancar
Agenda 15/05/2020

Idees arran d’aigua. Batlleiroig participa en una sèrie de reflexions entorn del present i el futur de litoral de Barcelona.

Amb motiu de la Setmana de l’Arquitectura 2020, Barcelona Regional publica la conferència petxa-kutxa del cicle “Idees arran d’aigua”, que va tenir lloc el passat 9 de gener, a la sala d’actes del Museu Marítim, en el marc de la clausura de l’exposició “Arquitectures arran d’aigua” organitzada per Arquitectes per l’Arquitectura i la Fundació Mies van der Rohe, amb la col·laboració del Museu Marítim de Barcelona.

Per a la conferència, Enric Batlle va presentar el projecte Passos cap al mar, un projecte que planteja noves oportunitats per millorar la connectivitat entre la ciutat, el Parc de la Ciutadella i el Mar Mediterrani.

“A través de la comprensió històrica de l’entorn de la Ciutadella i a partir de les noves premises s’analitza i es repensa el nou paper que poden jugar els espais lliures de la Ciutadella i el seu entorn per tal de recuperar la connexió CIUTAT – CIUTADELLA -MAR”.

Per veure el vídeo fes clic en aquest enllaç.

Arquitectures arran d’aigua from Barcelona Regional on Vimeo.