menútancar
Coneixement · Equip 21/11/2019

Formació impartida a l’AMB sobre criteris de sostenibilitat.

Formació impartida a l’AMB sobre criteris de sostenibilitat.

Aquest matí, l’equip de batlleiroig ha estat impartint una formació en criteris de sostenibilitat en projectes i obres de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per a la Direcció de Serveis a l’espai públic i l’IMPSOL, adreçada als propis tècnics encarregats de la redacció de projectes (arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers civils, enginyers d’instal·lacions, i enginyers agrícoles principalment).

En la formació s’han tractat criteris de sostenibilitat en l’àmbit d’eficiència energètica i renovables, cicle dels materials, cicle de l’aigua, verd i biodiversitat i altres conceptes associats a la sostenibilitat (reducció de l’efecte illa de calor, mobilitat sostenible, etc).

La formació ha estat impartida per l’Antoni Monté (Architect / Landscape Vice Director) i pel Yago Cavaller (Agricultural Engineer / Environmentalist).

“Un nou paradigma: la sostenibilitat intel·ligent, un sistema de drenatges sostenible SUDS basat en el cicle natural de l’aigua.”

Els encarregats del muntatge del cicle de conferències  (amb un protocol de criteris i un acompanyament en l’aplicació de criteris en projectes concrets)  han estat l’ Estudi Ramon Folch i Associats S.L. juntament amb l’Anna Pagès i l’Albert Cuchí de la ETSAV-UPC.