menútancar
Agenda 18/12/2020

FAD Live! pregunta l’Enric Batlle sobre ‘Tips: la bona organització per créixer’

Per a l’última sessió del cicle de trobades online FADLive! van comptar amb cinc professionals -entre ells, l’Enric Batlle- per a presentar i debatre casos d’èxit que han aconseguit créixer gràcies a la bona organització.

“Hi ha creatius amb visió empresarial i de negoci. Uns altres que prefereixen centrar-se en el procés de creació i aliar-se amb el talent necessari a nivell de gestió. Sigui com sigui el cas, en aquesta sessió FAD Live! presentem cinc exemples d’estudis i marques de diferents disciplines que han aconseguit agafar dimensió gràcies a la bona organització.”

Va ser un debat en directe amb el Joan Gomis de Misui, el Rafa Martínez de Folch, l’Enric Burgstaller de Miriam Ponsa, el Cesar Rojo de Zero Design i l’Enric Batlle de Batlle i Roig Arquitectura; presentat i moderat per l’Andrés Rodríguez, editor i director de Forbes i Tapes, i president de Spainmedia.

Si et vas perdre el #FADlive «Tips: la bona organització per a créixer», pots veure-ho aquí sota:

FADlive! és un cicle de trobades online en directe sobre disseny i arquitectura que organitza el FAD de manera periòdica entorn de temes d’actualitat o interès per a la comunitat.