menútancar
Agenda 12/11/2020

Enric Batlle parla sobre ‘Les Formes de l’Aigua’ a TVE 2

Núria Moliner entrevistava el passat mes de juliol a l’Enric Batlle a l’àrea de descans d’un tram de la Recuperació de l’espai fluvial del Riu Llobregat a Sant Vicenç dels Horts sobre les ‘Formes de l’Aigua’ per al programa Escala Humana.

La reflexió entorn a ‘Les Formes de l’Aigua’ tracta sobre com “l’enginyeria i l’arquitectura compten amb grans exemples de l’obstinació de la humanitat per dominar l’aigua per a benefici propi. L’aigua és un element vital per a la nostra supervivència i la seva escassetat en un futur pròxim és un problema i un repte alhora per a arquitectes, dissenyadors i enginyers”.

— Enric Batlle, PhD Architect & Landscape Architect / Founding Partner a batlleiroig

El programa va ser emès ahir, 11 de novembre de 2020, a les 20.00 en La 2. Podeu tornar a veure-ho a través del següent enllaç:

Escala Humana és un programa que intenta acostar el món de l’arquitectura a tots els públics. Un dels reptes d’Escala Humana és mostrar l’arquitectura sota un altre prisma, sense tecnicismes, per a descobrir què hi ha darrere de les façanes dels edificis, dels objectes, de les grans construccions, dels espais urbans. I reflexionar, al costat de les persones que donen vida i sentit a l’arquitectura, sobre la nostra relació amb l’entorn rural o urbà.