menútancar
Premis 02/06/2020

Enric Batlle i Joan Roig, jurat dels Premis AJAC XII.

Enguany els PREMIS AJAC arriben a la seva dotzena edició després de 24 anys d’història. Una vegada amb l’objectiu de mostrar el potencial de la feina dels joves arquitectes.

Les obres seran valorades per un jurat de prestigi nacional i internacional, entre els quals es troben els Socis Fundadors de Batlleiroig. L’Enric Batlle participarà com a jurat de la categoria URBANISME/PAISATGE i el Joan Roig participarà com a jurat en la categoria OBRA NOVA/REHABILITACIÓ.

Els premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) van néixer l’any 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i, alhora, amb la finalitat de proporcionar a aquests professionals emergents una bona difusió de la seva feina.

Aquests premis se celebren biennalment, alternant la convocatòria dels mateixos, amb un any sencer en què l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de totes les propostes premiades, una exposició itinerant acompanyada i el cicle d'”Inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’exposar la seva feina davant el públic assistent, amb la finalitat de generar un debat molt proper entre el conferenciant i els oients.