menútancar
Equip · Equip · Publicació · Publicació 16/09/2022

Enric Batlle Durany és el protagonista del quart episodi El Passatger, una sèrie creada per la revista italiana Infra Journal.

Enric Batlle Durany és el protagonista del quart episodi El Passatger, una sèrie creada per la revista italiana Infra Journal.
Enric Batlle al seu estudi batlleiroig a Esplugues de Llobregat, Barcelona. / © Infra Journal

La revista Infra Journal viatja a Barcelona per a conèixer a Enric Batlle, co-fundador de l’estudi batlleiroig. L’eix central de l’entrevista és la mobilitat, l’urbanisme i la sostenibilitat, aplicada als projectes de l’estudi -com és el cas del Cementiri de Roques Blanques-, a més del concepte de ‘viatge’, vinculat a la seva experiència i vida laboral.

Tal com explica l’article, viatjar, per a un arquitecte, és sobretot una experiència visual: els paisatges i les ciutats que es visiten han de colpejar la imaginació personal, impressionar pels seus contrastos i els descobriments que representen. I a les destinacions -siguin destins de viatge o remodelacions arquitectòniques- s’arriba sempre de la mateixa manera: pas a pas o, segons Batlle Durany, gota a gota.

El Passatger és una col·lecció d’històries que ens permet investigar la realitat des de diferents punts de vista. Experiències vitals i professionals. Històries amb diferents veus, per a explorar, guanyar en comprensió, entendre i, a vegades, inspirar-se.

Descobreix més