menútancar
Notícies 02/06/2022

Els mitjans de comunicació es fan ressò del 40 aniversari de batlleiroig.

Els mitjans de comunicació es fan ressò del 40 aniversari de batlleiroig.
Enric Batlle i Joan Roig a la seu de batlleiroig a Esplugues de Llobregat. / © Entrevista TV3 Noticies

Amb motiu del 40 aniversari de batlleiroig diversos mitjans de comunicació com TV3 o Catalunya Ràdio s’han fet ressò del llarg recorregut del despatx durant tots aquests anys d’experiència.

Tal i com expliquen a l’entrevista de TV3 Noticies els socis fundadors del despatx Enric Batlle i Joan Roig, aquest recorregut va començar l’any 1981 amb el projecte del cementiri metropolità de Roques Blanques al Papiol, amb un disseny i concepte que entenia aquest espai com un jardí. Actualment el despatx segueix treballant en aquest projecte, desprès de 40 anys i amb nous reptes, tenint en compte els canvis socials i adaptant-se a les noves necessitats a través del paisatge i la natura.

Durant la seva trajectòria batlleiroig ha anat sumant projectes de gran rellevància com el Camí del Bosc, l’edifici d’oficines al carrer Tànger o la recuperació paisatgística del abocador del Garraf, projectes que han estat premiats i anomenats a diversos mitjans, com ara el programa de Catalunya Ràdio, Perspectiva.

Al llarg d’aquest temps el despatx s’ha posicionat amb l’objectiu de fusionar ciutat i natura, amb estratègies com connectar diversos municipis de l’àrea metropolitana a través de les geografies naturals existents.

Gràcies a la seva experiència i la suma entre especialitat i transversalitat entre les diferents disciplines com l’urbanisme, el paisatge i l’arquitectura, batlleiroig ha aconseguit seguir sumant èxits.