menútancar
Premis 09/10/2019

El projecte de Recuperació de les Antigues Guixeres d’Igualada guanyador del premi Landezine International Landscape Award 2019.

El projecte de Recuperació de les Antigues Guixeres d’Igualada guanyador del premi Landezine International Landscape Award 2019.

El passat mes de juny, els membres del jurat de LILA 2019  van completar la seva tasca i van seleccionar guanyadors i esments especials en 5 categories: paisatges públics, projectes d’infraestructura, projectes residencials, jardins residencials privats i paisatges d’hospitalitat. El jurat va decidir atorgar el Premi a la Categoria de Projectes Públics a Batlleiroig amb el projecte Recuperació de les Antigues Guixeres d’Igualada.

El jurat va valorar:

“Un disseny bell i extremadament subtil, Scenic Path és un gest dibuixat per a oferir un descobriment de ‘el que ja és allà’ i ‘el que ha estat allà’ fa molt temps. Un disseny intel·ligent i precís d’un camí, amb un sofisticat conjunt geomètric de posicions canviants, on les plataformes, els seients o les parets organitzen les vistes al lluny, i amb els mateixos moviments creen un sentit de lloc molt fort. La materialitat de la realització continua i reforça el disseny amb una gran coherència, formant aquest precís joc arquitectònic amb un nombre limitat de materials. Sorgeix una presència, una col·lisió d’espai i temps, i s’experimenta un paisatge al mateix temps molt antic i molt nou”.

photo5807688188658037334