menútancar
Premis 07/12/2021

El Camí del bosc de Roques Blanques i la Seu de Metges Sense Fronteres, projectes premiats als WAF Awards 2020-2021!

El Camí del bosc de Roques Blanques i la Seu de Metges Sense Fronteres, projectes premiats als WAF Awards 2020-2021!

La setmana passada va tenir lloc el World Architecture Festival i amb ell, la resolució dels premis de l’edició 2020-2021, on vam poder conèixer que dos dels projectes de batlleiroig seleccionats havien estat premiats pel jurat.

El Camí del bosc al cementiri de Roques Blanques al Papiol, va resultar guanyador en la categoria de Paisatge en la natura. Es tracta d’una intervenció paisatgística innovadora per a un nou model de sepultura efímera basada en la natura.

A més, el projecte de la Seu de Metges Sense Fronteres a Barcelona, que es presentava a la categoria de Millor ús de la llum natural va rebre el guardó Highly commended. La seu corporativa de MSF es caracteritza per la creació d’un pati verd escalonat que inunda de llum natural les oficines de l’organització.

El World Architecture Festival (WAF) és una trobada anual d’arquitectura que reuneix més de 2.000 arquitectes de 60 països diferents i concedeix premis internacionals a projectes d’arquitectura, amb la finalitat de promoure i divulgar l’excel·lència arquitectònica en l’àmbit global.