menútancar
Notícies · Premis 10/10/2019

Batlleiroig rep el ICONIC AWARDS 2019: Innovative Architecture en la categoria de Open space planning.

Batlleiroig rep el ICONIC AWARDS 2019: Innovative Architecture en la categoria de Open space planning.

La setmana passada, durant l’acte de lliurament de premis, vam tenir el plaer de rebre el premi ICONIC AWARDS 2019 a la categoria Open Space Planning amb el projecte Recuperació de les Antigues Guixeres d’Igualada.

“El projecte té tres objectius principals: un de connectivitat, aconseguir la continuïtat d’aquest projecte d’escala global de ciutat, un segon de recuperació de paisatge i biodiversitat, establir els elements necessaris per generar una nova dinàmica al lloc que millori progressivament les condicions ambientals per l’ús. d’aigua, i un terç d’innovació, utilitzant materials luminiscents al paviment amb la propietat de brillar a les fosques, podent crear un efecte estètic sorprenent. En aquest sentit, la proposta s’estructura mitjançant la configuració d’una secció amb tres franges diferents adaptades a les necessitats dels diferents usuaris dels situacions de la ruta.”

PA092262
PA092264

L’acte de lliurament dels premis dels ICONIC AWARDS 2019: Innovative Architecture va tenir lloc el passat 7 d’octubre al Pinakothek der Moderne de Munich. Arquitectura visionària. Productes innovadors. Comunicació sostenible. Els ICONIC AWARDS 2019: Innovative Architecture honora el millor dels millors. La nostra competició de disseny i arquitectura respectada internacionalment fa honor a projectes holístics en els camps de l’arquitectura, l’arquitectura d’interiors, el disseny de productes i la comunicació de marca.