menútancar
Equip 06/05/2022

Batlleiroig posa en marxa una nova oficina i consolida la seva aposta per la ciutat de Madrid.

Batlleiroig posa en marxa una nova oficina i consolida la seva aposta per la ciutat de Madrid.
D’esquerra a dreta, José Sanz, Begoña de Pablos, Anna Porta i Pablo Macías, equip de la nova oficina de Batlleiroig a Madrid.

Després d’ampliar les nostres instal·lacions de Barcelona durant el 2021, i en coherència amb la nostra senda de creixement dels últims anys, continuem expandint i diversificant la nostra activitat, i la millor manera de fer-ho és obrint-nos a noves geografies.

En aquest context d’evolució i creixement, la gran aposta de Batlleiroig en 2022 s’orienta a Madrid, una ciutat en la qual molts dels nostres clients ja estan treballant i en la qual en aquests moments tenim tres encàrrecs en curs: un edifici de 9 habitatges per a Twin Peaks, una residència d’estudiants a un sector de nou desenvolupament i un edifici corporatiu d’oficines a la M-30 per a una empresa de Recursos Humans.

Gràcies a l’impuls d’aquests treballs hem obert una nova oficina situada al carrer Príncipe de Vergara 132, en la qual un equip d’arquitectes durà a terme el desenvolupament d’aquests projectes juntament amb el suport dels nostres equips de Barcelona.

L’oficina està liderada per José Sanz Gorordo, Sènior Project Director i arquitecte natural de Madrid llicenciat per la ETSAM que porta més de 6 anys d’experiència acumulada en Batlleiroig i 10 en total, en els quals ha desenvolupat i dirigit projectes com el Districte administratiu de la Generalitat de Catalunya, l’ampliació de la seu de Roche Diagnostics a Sant Cugat del Vallès i les oficines Entegra en el 22@.