menútancar
Agenda · Coneixement 08/05/2020

Batlleiroig participa en la taula rodona “Evolució i transformació de l’arquitectura en una societat post crisi”.

Albert Gil —soci senior de Batlleiroig— va participar en una taula virtual organitzada per Lamp el dijous 7 de maig per a debatre sobre l’evolució i la transformació de l’arquitectura en una societat post crisi.

«Els problemes de salut pública van ser els que van fer repensar la ciutat, perquè les malalties afligien tant als rics com als pobres». Richard Sennet, a Construir i Habitar, sobre l’inici de l’arquitectura moderna a Barcelona en 1875, per a lluitar contres les epidèmies que assotaven el segle XIX.

Històricament, les malalties han estat palanques de canvi. Davant la situació que vivim ens preguntem si els espais arquitectònics es veuran transformats en un escenari Post-coronavirus per a donar respostes a nous requeriments, formes d’ús i preocupacions de la societat, com ja ha ocorregut en el passat després d’altres crisis sanitàries.

El col·loqui virtual va comptar amb la participació d’Albert Gil, Josep Ferrando, Joaquín Pérez-Goicoechea, Zaloa Major i Jose María Sánchez i va reunir un gran nombre de professionals que van assistir com a espectadors a la xerrada en directe.

Per a tornar a veure el debat fes clic en aquest enllaç.