menútancar
Agenda 14/07/2021

Batlleiroig participa al webinar de ILASA sobre restauracions paisatgístiques de dipòsits de residus.

Batlleiroig participa al webinar de ILASA sobre restauracions paisatgístiques de dipòsits de residus.

Una població mundial i urbana en constant creixement ha provocat la ràpida acumulació de residus, la major part dels quals acaben a abocadors. Què succeeix amb aquests paisatges de residus una vegada que aconsegueixen la seva capacitat i es tornen obsolets? ⁠

Aquest va ser el tema comú del webinar del Institute of Landscape Architects in South Africa en el qual Mario Súñer (Sostdirector del departament de Paisatge / Senior Associate en batlleiroig) va aportar la seva experiència al projecte de la Restauració paisatgística del Dipòsit Controlat del Garraf a Barcelona.

⁠Ha explicat l’experiència de batlleiroig en la clausura i rehabilitació paisatgística del Dipòsit Controlat del Garraf. Un projecte que durant més de 20 anys li ha permès a l’equip aplicar diferents solucions agrícoles per a recuperar la vida en un lloc de gran hostilitat.

Mario Súñer va explicar com aquest projecte és un exemple on l’enginyeria i el paisatgisme van de la mà i es multipliquen buscant no sols la millor solució tècnica, sinó que també, la millor solució paisatgística.