menútancar
Agenda 19/11/2021

Batlleiroig participa al 25è aniversari de Hines a Espanya.

Batlleiroig participa al 25è aniversari de Hines a Espanya.
A la imatge, Enric Batlle (batlleiroig) al costat de Nigel Dancey (Foster+Partners) i Rafael de la-Hoz (Estudi d’Arquitectura Rafael de la-Hoz), moderats per Luke Treasure (Hines Spain).

Ahir, Enric Batlle (President i Soci Fundador de batlleiroig) va participar a la celebració del 25 aniversari de l’arribada de Hines a Espanya, que va tenir lloc al  Paseo de la Castellana de Madrid.

En aquests 25 anys de trajectòria al país, Hines ha estat un actor clau en la definició de la ciutat de Barcelona i actualment també desenvolupa diversos projectes a Madrid.

La trobada “25 anys transformant l’arquitectura i l’urbanisme espanyol” va reunir socis i amics de la companyia per a commemorar els seus 25 anys, entre els quals batlleiroig va tenir l’honor de formar part. Una oportunitat per a afermar la sòlida relació amb el client que caracteritza a l’estudi.

Un exemple de l’èxit d’aquesta relació és el Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya. Un complex, projectat de manera integral per batlleiroig per a Hines, dissenyat per a obtenir uns espais de treball de màxima qualitat. Es tracta del primer edifici a Catalunya que posseeix les certificacions LEED Platinum i WELL i l’edifici d’oficines més gran de tota Europa amb certificat WELL.

Actualment, batlleiroig comparteix amb Hines altres tres projectes en curs al districte tecnològic del 22@ de Barcelona, el pol de desenvolupament més important de la ciutat actualment.