menútancar
Projectes 28/07/2022

Batlleiroig dissenya una residència d’estudiants a l’entorn de la fàbrica Clesa a Madrid.

Batlleiroig dissenya una residència d’estudiants a l’entorn de la fàbrica Clesa a Madrid.
La residència dissenyada per batlleiroig s’emplaça en un important entorn en desenvolupament situat al costat de l’antiga fàbrica de Clesa, a Madrid.

Batlleiroig consolida la seva aposta per la ciutat de Madrid amb el projecte d’una nova residència d’estudiants per a Metrovacesa i Vita Group a l’entorn de l’antiga fàbrica Clesa. Gràcies a l’impuls d’aquest i altres projectes situats a la capital, Batlleiroig compte des d’enguany amb una oficina a Madrid.

La nova residència Vita Student a Madrid constarà de 588 estudis totalment equipats, amplis salons, espais d’estudi, terrasses i piscina. Serà un edifici de 14 plantes amb un total de 20.100 m2. Situat en l’avinguda Cardenal Herrera Oria, al costat de l’antiga fàbrica Clesa, compta amb molt bones connexions de transport públic, incloent-hi una estació de tren a la porta, amb diverses universitats a poques parades de tren del recinte.

Aquest projecte amplia el portfoli de residències de l’estudi, entre els quals destaquen la residència al barri de Pedralbes de Barcelona també per a Vita Group, el complex Universitas Telefónica a La Roca del Vallès i dues noves residències en el 22@ de Barcelona que es troben actualment en construcció.