menútancar
Equip 07/10/2022

Batlleiroig celebra el BIR Congress 2022

Batlleiroig celebra el BIR Congress 2022
© Antonio Navarro Wijkmark

El passat 4 d’octubre es va celebrar, com cada any, el BIR Congress tardor 2022, unes jornades internes que es converteixen en una oportunitat per a compartir, aprendre i continuar creixent en equip. La trobada va tenir lloc a l’Escola de Negocis TBS Education, obra finalitzada recentment per batlleiroig.

L’acte va ser obert per Olivier Benielli, director de TBS, i seguidament presentat per Albert Gil Margalef, CEO i Partner a batlleiroig, qui va posar especial èmfasi en el valor humà i tècnic de tot l’equip.

Després de la seva intervenció, cada departament va exposar el seu treball d’una manera dinàmica i conceptual. Projectes en marxa, concursos guanyats, nous models de ciutat sostenible, fascinació per la natura, noves maneres d’habitar, ecosistemes, recursos naturals i salut i benestar, van ser alguns dels conceptes que es van exposar. Tot això des de la mirada de la transversalitat, innovació i sostenibilitat que caracteritza l’ADN de batlleiroig.

La jornada va finalitzar amb la visita d’obra a dos dels projectes finalitzats per batlleiroig: L’Escola de Negocis TBS Education, i la Residència d’Estudiants de Pallars, tots dos situats al districte 22@, a Barcelona.