menútancar
Publicació 22/04/2022

El Yearbook 2021 de Batlleiroig arriba per a Sant Jordi!

El Yearbook 2021 de Batlleiroig arriba per a Sant Jordi!

Un any més, en la Diada de Sant Jordi hem volgut compartir amb el nostre equip un llibre molt especial. Ja tenim el Yearbook 2021 de Batlleiroig, mostra del treball d’un any en què l’infinit esforç del nostre equip ha permès continuar fent de Batlleiroig una firma de referència.

Aquesta publicació anual és una oportunitat per a l’empresa de reflexionar sobre la nostra organització i continuar innovant en totes les solucions que apliquem.

Ens agrada imaginar que encara estem a l’inici de la nostra trajectòria i que, per descomptat, encara ens queda un llarg camí per recórrer. Un viatge que requerirà de molts esforços i per al qual ens hem de preparar adequadament, aprenent diàriament noves maneres de recórrer-lo.

Enric Batlle
Soci fundador de Batlleiroig

Cada any seleccionem un concepte i un color de l’any per considerar-los, d’una manera o un altre, com a fils conductors del nostre treball. Per a 2021 hem reconegut com un dels eixos vertebradors del nostre treball el concepte de cicle de vida verda, que ens impulsa a projectar espais públics i edificis configurats a partir de solucions basades en la natura.

El color de la fusta s’ha apoderat de moltes de les nostres obres enguany, tant de paisatge com d’edificació, com per exemple en les pèrgoles fotovoltaiques de la Ronda de Dalt construïdes amb fusta laminada de làrix europeu, que hem triat com a imatge per a la coberta d’aquest Yearbook 2021.

→ Descobreix més a la versió en línia de la publicació.