menuclose
Thau School in Barcelona

Adapted walkways for access to the Thau Barcelona School.

Escola Thau a Barcelona
Escola Thau a Barcelona

Thau School in Barcelona

The aim of the project is to generate school access, evocative and comfortable for infants and families, which connects the new parking area with the nursery classrooms. This new path through the forest expresses the idea of the educational project of Thau School, an urban school in harmony with nature and committed to the environment: The Green School.

Authors

Batlleiroig Arquitectura. Enric Batlle Durany, Joan Roig i Duran – Architect

Team

Iván Sánchez Fabra, Goretti Guillén – Architect / Diana Calicó Soler – Building engineer / Dolors Feu – Agricultural engineer and landscape architect / Yago Cavaller Galí – Agricultural engineer and environmentalist

Promoter

Institució Cultural del CIC

Location

Construction company

INTEGRA

Project status

Built

Start date

2014

Finish date

2015

70 m lineals

70 linear m
© Jordi Surroca
© Jordi Surroca