capçalera_vanguardia

THE STYLE OUTLETS VILADECANS, NOTÍCIA A ‘LA VANGUARDIA’

NEWS 07/11/2017

El Viladecans The Style Outlets, al Baix Llobregat, dissenyat per Batlle i Roig Arquitectura, esdevé el primer centre comercial català en rebre el certificat Breeam per la seva sostenibilitat. En concret, reconeix el seu compromís amb el medi ambient en el seu disseny i la seva postconstrucció.

outlet viladecans

Fes click a la imatge per llegir la notícia de ‘La Vanguardia’

El certificat Breeam és el certificat de construcció sostenible de referència a nivell internacional, i ha reconegut el nostre centre comercial de Viladecans pel seu compromís amb la reducció de l’impacte ambiental en el procés de construcció, la recuperació del sòl prèviament desenvolupat, l’ús de llum natural en les seves instal·lacions, l’eficiència energètica en la il·luminació exterior i la reducció del consum d’aigua.

Neinver, l’empresa que gestiona el Viladecans The Style Outlets, va reduir l’any passat un 54% les emissions de gasos d’efecte hivernacle dels centres que gestiona a Espanya, gràcies al seu compromís en l’ús d’energies renovables i el disseny sostenible.

Amb el certificat Breeam, el centre comercial projectat pel nostre despatx, que es va inaugurar fa poc més d’un any, segueix sumant reconeixements: l’estiu passat es va endur el Premi Catalunya Construcció a la Innovació.

×

Comments are closed.