logo el periodico

The Style Outlets Viladecans ha obtingut el certificat d’accessibilitat DIGA

El centre comercial projectat per Batlleiroig The Style Outlets Viladecans ha obtingut el Distintiu Indicador del Grau d’Accessibilitat (DIGA), que reconeix el nivell d’excel·lència d’accessibilitat amb diversos punts adaptats des de la via pública i des de l’aparcament, i que li ha estat atorgat per la Fundació Shangri-La i certificat per l’organisme internacional IMQ.

outlet-viladecans_logo_diga

La Fundació Shangri-La és una entitat sense afany de lucre dedicada a la difusió i al foment de l’accessibilitat. Per això, ha creat el sistema DIGA, que acredita de manera objectiva i fiable fins a cinc nivells d’excel·lència d’accessibilitat en establiments i serveis, avaluant el conjunt d’estructures físiques, funcionals i virtuals.

En aquest sentit, la Fundació Shangri-La ha atorgat al nostre centre comercial el certificat DIGA, reconeixent el seu nivell d’excel·lència d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest reconeixement converteix al The Style Outlets Viladecans en el primer centre comercial d’Espanya en obtenir el certificat DIGA, i en el primer de Barcelona amb una qualificació de 5 estrelles.

La Fundació Shangri-La ha valorat les prestacions als accessos al centre, la senyalització adaptada i tàctil al punt d’informació, la dotació de cabines de serveis accessibles i els itineraris que permeten el trànsit de persones usuàries de cadira de rodes per tot l’espai comercial, a més de zones d’alletament, canviadors i office dissenyats per a persones amb mobilitat reduïda.

“Aquest reconeixement reforça l’aposta de Neinver – empresa gestora del centre comercial – per la certificació del seu portfoli per incrementar la vida i el valor a llarg termini dels actius, i confirma el centre de Viladecans The Style Outlets com a referent en la gestió sostenible”, asseguren des de la companyia.

Podeu llegir la notícia que acaba de publicar ‘El Periódico’ fent click en aquest enllaç o a la imatge.

×

Comments are closed.