AMB LOGO

INAUGURAT EL NOU CARRIL BICI ENTRE ESPLUGUES I BARCELONA

Aquest matí s’ha inaugurat el nou carril de vianants i ciclable entre Barcelona i Esplugues, un carril que permet la connexió per a bicicletes i per als vianants entre l’Avinguda Diagonal i els municipis del Baix Llobregat, superant els obstacles que suposen les Rondes i la B-23.

Algunes de les autoritats que han estrenat el carril avui han estat Ramon Torra, Gerent de l’AMB; Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transports de l’AMB i alcalde de Sant Joan Despí; Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona; els alcaldes d’Esplugues i Sant Just Desvern, Pilar Díaz i Josep Perpinyà, respectivament; i nombrosos regidors municipals, a més de tot l’equip de Batlleiroig, amb Enric Batlle i Joan Roig al capdavant.

carril bici alcaldes

D’esquerra a dreta, Pilar Díaz, Josep Perpinyà i Antoni Poveda, seguits de Xavier Segura, director de Serveis i Espai Públic de l’AMB; d’Enric Batlle, director del projecte d’arquitectura, i altres autoritats municipals. 

carril bici parlaments

Mercedes Vidal, Antoni Poveda i Pilar Díaz en un moment dels parlaments.

Es tracta d’un camí de 880 metres que, en alguns trams és passarel·la i, en altres trams, túnel, i que redefineix els marges de l’autopista de manera amable per a suavitzar l’impacte paisatgístic. A més, crea una conectivitat del verd urbà al llarg del recorregut entre el Parc de Cervantes i l’avinguda de Jacint Esteva Fontanet a Esplugues de Llobregat.

L’enhorabona a tot l’equip que ha fet possible aquest projecte!

carril bici preparats

carril bici esplugues

montaje carril1

×

Comments are closed.