181107_LogosWeb_C.jpg

ELS NOSTRES CLIENTS

El valor afegit que aporta la nostra visió global dels projectes, la qualitat en la seva execució i el control de tot el procés ens ha fet guanyar la confiança de múltiples clients tant privats com públics, que han comptat amb nosaltres per desenvolupar nombrosos projectes, molts d’ells repetint en més d’una ocasió.

Entre els nostres clients més destacats podem trobar:

Importants Empreses Privades i Institucions nacionals com Inditex, Telefónica, el Futbol Club Barcelona (FCB), el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT), Santa & Cole,  ALTIMA Serveis Funeraris Integrals i  la Institució Cultural del CIC.

Entitats Financeres com La Caixa (Servihabitat, Lumine), Solvia Sabadell Inmobiliaria i Catalunya Caixa (Catalunya Caixa Immobiliària).

Promotors Privats com Grupo Castellví, Hines, Neinver,  Stoneweg, Urbaninput, Colonial, AEDAS, AXA Real State, Grupo Gaudir, Sacresa, Construccions Pulido, Ibusa, Grup Qualitat i Teyco.

Les principals Empreses Públiques  com ara la Sociedad Estatal de Gestión Immobiliaria de Patrimonio, la Internationale Gartenschau Hamburg 2013, el Parc d’Expositions de Toulousse, Infraestructures.cat, Bimsa, l’Incasòl, l’Impsòl, el Consorci Expo Zaragoza 2008, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Barcelona Regional i el Consell Insular de Mallorca.

I Ajuntaments com els de Barcelona, Santander, Saragossa, Calafell , El Masnou, Viladecans, Esplugues de Llobregat, Rubí, Sta. Perpètua de Mogoda, Manresa, Cardona, Reus, Cambrils, Figueres, Alcúdia, Sant Cugat del Vallès i Amiens (França)