logoexpansion

‘EXPANSIÓN’ PUBLICA UN ARTICLE EN REFERÈNCIA A LA SEU CENTRAL DE STRADIVARIUS A CERDANYOLA DEL VALLÈS

NEWS 28/11/2018

Al diari “Expansión”, han fet un article sobre el “Disseny per millorar la nostra salut” on es fa referència al projecte de la seu central de Stradivarius.

En l’article es fa especial esment a la tasca del despatx, on posen èmfasi en la nostra qualitat i eficiència apostant per la sostenibilitat, medi ambient i benestar en els diferents processos de disseny.

STRADIVARIUS-010

Read More
logolavanguardia2

EL CARRIL BICI DE BATLLEIROIG, AL DIARI ‘LA VANGUARDIA’

Un grup de científics han elaborat un qüestionari online per poder obtenir dades sobre la sensació que tenen els ciclistes a l’hora de passejar amb la bicicleta per els diferents carrils ciclables que es troben a la ciutat comtal.

La connexió ciclable entre Barcelona i Esplugues de Llobregat, projecte realitzar per l’estudi d’arquitectura de Batlleiroig ha sigut un dels millors valorats en aquesta enquesta.

Carril_Bici-0621_27

 

S’han tingut en compte paràmetres com la seguretat, la densitat de persones al carrer i la sensació de desplaçar-se per la ciutat, tot això elaborar per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Read More
LogoOHBCN2018

BATLLE I ROIG PARTICIPARÀ DE LA PROPERA EDICIÓ DEL 48H OPEN HOUSE BCN

Tres  dels projectes de Barcelona fets per Batlle i Roig Arquitectura obriran les seves portes els dies 27 i 28 d’octubre a la ciutadania en el marc d’aquest festival, que es considera la principal cita de Barcelona amb l’arquitectura: L’escola Bressol el Fil, l’edifici de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència i la Connexió Ciclable entre Barcelona i Esplugues de Llobregat son els projectes que participaran al festival.

Durant dos dies, el Festival 48h Open House BCN oferirà jornades de portes obertes en més de 200 edificis de tot tipus, forma i mida, gràcies a la iniciativa de l’associació 48h Open House Barcelona. En ocasions, també s’oferiran visites guiades.

Read More
emas

EL ‘CAMÍ DEL BOSC’ DEL CEMENTIRI DE ROQUES BLANQUES REP UNA NOVA DISTINCIÓ A LA SEVA GESTIÓ MEDIAMBIENTAL: EL PREMI EMAS 2018 A LA MILLORA DEL COMPORTAMENT AMBIENTAL

NEWS 22/10/2018

El ‘Camí del Bosc’, ubicat al Cementiri Metropolità de Roques Blanques del Papiol, que gestiona l’empresa Àltima Serveis Funeraris Integrats i que també és obra de Batlleiroig, és l’espai natural més gran d’Espanya a on enterrar cendres de forma controlada i respectuosa amb el medi ambient. Aquest projecte també ha estat reconegut recentment amb el Premi Catalunya Construcció 2018 a la Innovació en la Construcció.

8_el jardi de les papallones_petitaImatge del Jardí de les Papallones, al ‘Camí del Bosc’ del Cementiri de Roques Blanques 

Read More
logo

EL PARC DE FINESTRELLES A TV3

NEWS 22/10/2018

Dissabte al matí, aproximadament 500 alumnes de diferents escoles d’arquitectura ,  van asistir al parc de Finestrelles, en un acte, on es feia un repensament de la infraestructura de les rondes de Barcelona, que moltes vegades actua de barrera, en la connexió que hi ha entre la ciutat i els diferents espais naturals que l’envolten com podria ser Collserola.

L’acte va comptar amb la participació d’Enric Batlle, que va realitzar un acte al propi parc de Finestrelles, juntament amb els assistents i un ramat de cabres i ovelles que van baixar des de les zones mes naturals, per apropar-se a la ciutat.

Read More
GTDP_largo2

EL CEMENTIRI DE ROQUES BLANQUES, OBRA DE BATLLEIROIG, ESPAI ESCOLLIT PEL GRUP DE PSICÒLEGS DOL I PÈRDUES PER FER UNA SESSIÓ DE FORMACIÓ I TREBALL

NEWS 16/10/2018

El Grup de Dol i Pèrdues del COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya) va participar a principis d’octubre d’una visita guiada al Cementiri de Roques Blanques i a l’espai el ‘Camí del Bosc’, dissenyats per Batlleiroig. El grup va mostrar interès en aquestes instal·lacions perquè presenten espais rellevants relacionats amb els procesos de dol i pèrdua, les temàtiques sobre les quals gira la seva activitat principal.

cementiri_muntatge_ok

Dos moments de la visita al Cementiri de Roques Blanques el passat 6 d’octubre, amb el Grup de Dol i Pèrdues, guiat per Livia Valentini, de Batlleiroig

Read More
BIAAR

JOAN ROIG PONENT A LA BIENAL INTERNACIONAL DE ARQUITECTURA DE ARGENTINA

NEWS 10/10/2018

 

Avui  10 d’Octubre i ahir 9, es va organitzar la BIA-AR, Bienal Internacional de Arquitectura de Buenos Aires, un espai social, expositiu i de relació, orientat a l’intercanvi d’idees, experiències i oportunitats.

Aquesta BIA-AR, proposa un model tant a nivell nacional, com internacional, on s’ha comptat amb la presencia de Joan Roig, co fundador de Batlleiroig Arquitectura, dins del marc d’un apartat anomenat “Situacions” on Joan ha realitzat una de les conferencies magistrals, al Teatre San Martín a Buenos Aires.

banner2

Joan roig alTeatre San Martín de Buenos Aires.

 

premiosAECC18

“The Style Outlets”, Premi AECC 2018 al millor Centre Comercial Especialitzat

El centre comercial “The Style Outlets” a Viladecans, ha sigut guardonat per la Asociación Española de Centros y Parques Comerciales a millor Centre Comercial Especialitzat, convertint-se així en el primer projecte comercial premiat per la AECC a Catalunya en aquesta categoria.

OUTLET-157-WIJ_2669_web

adioscultural

EL NOSTRE PROJECTE “EL CAMÍ DEL BOSC” HA REBUT EL PREMI A LA MILLOR INICIATIVA MEDIAMBIENTAL

NEWS 08/10/2018

El nostre projecte del “Camí del Bosc” al Cementiri de Roques Blanques, ha sigut guardonat amb el primer premi a la “Millor Iniciativa Mediambiental” dins del Concurs de Cementiris d’Espanya 2018.

RB_N5A7592_00

Fent clic a la fotografia  trobareu mes informació dels guanyadors del Concurs de Cementiris d’Espanya 2018.

Read More
Leed-Platinum_WebWeb4

EL NOU CAMPUS ADMINISTRATIU DE LA GENERALITAT OBTÉ EL CERTIFICAT LEED PLATINUM

 NEWS 02/10/2018

El futur Campus administratiu de la Generalitat de Catalunya, situat a la Zona Franca de Barcelona, ha obtingut la màxima qualificació energètica amb el certificat LEED Platinum, otorgat per el US Green Building Council, una de les certificacions de major prestigi a nivell internacional en l’avaluació del comportament sostenible dels edificis.

Amb el Campus de la Generalitat, s’augmenta la llista de projectes amb aquesta certificació.

 

logo_altima

‘LA VANGUARDIA’ PUBLICA UN ARTICLE SOBRE LA RECTA FINAL DE LA CONSTRUCCIÓ DEL TANATORI DE TERRASSA

NEWS 18/07/2018

Les obres de construcció del tanatori de Terrassa, projectat per Batlleiroig, ja han finalitzat i ara s’està treballant en la instal·lació de mobiliari, decoració i jardineria exterior de l’equipament. Aquest tanatori és el primer de l’empresa Àltima a la comarca del Vallès Occidental.  

El nou tanatori de Terrassa s’inaugurarà molt probablement al setembre, segons Àltima, i comptarà amb tres sales de vetlla independents, oratori multiconfessional per a 160 persones assegudes, oficina d’atenció a les famílies, zona d’exposició de flors, zona de descans i aparcament gratuit per a usuaris.

tanatori_altima_terrassa_EuropaPress

Font: Europa Press

Read More
EBF_2018_logo

EL PARC CENTRAL D’IGUALADA, DISSENYAT PER BATLLEIROIG, HA ACOLLIT AQUEST CAP DE SETMANA L’EUROPEAN BALLOON FESTIVAL

NEWS 17/07/2018

Una cinquantena de globus aerostàtics van sobrevolar Igualada la setmana passada, de dijous a diumenge, en el marc de la 22ª edició de l’European Balloon Festival, la competició internacional de globus aerostàtics i el festival de referència a nivell europeu que anualment es celebra a la capital de l’Anoia.  

Com cada any, el Parc Central d’Igualada, dissenyat per Batlleiroig i que es situa a l’Avinguda Catalunya, ha estat l’escenari principal d’aquest certamen, que ha aplegat un total de 54 globus aerostàtics vinguts d’una dotzena de països, com Mèxic, Índia, Brasil, Israel, Anglaterra, França, Itàlia, Suïssa o Bèlgica.

Aquest espai, a més, compta amb una extensa zona de grades que Batlleiroig va projectar per tal de facilitar que els espectadors poguessin gaudir còmodament del festival, un objectiu que també s’ha aconseguit aquest cap de setmana ja que l’afluència de públic ha estat excel·lent.

festival

Font: European Balloon Festival

Read More
ejeprime_logo_2018

EL PORTAL EJEPRIME PUBLICA UN REPORTATGE SOBRE BATLLEIROIG

NEWS 16/07/2018

El diari online d’informació econòmica EjePrime ha publicat un ampli reportatge sobre Batlleiroig que destaca els nostres projectes més rellevants i la confiança que grans empreses com Inditex han posat en la nostra firma per a construir les seves seus. 

L’article que publica EjePrime fa un ampli repàs de la trajectòria de Batlleiroig des del seu naixement, l’any 1981, fins a l’actualitat, on els edificis del despatx tenen una gran presència al districte tecnològic 22@ de Barcelona.

A més, destaca l’estreta col·laboració de Batlleiroig i Inditex i algunes de les seves firmes, com Massimo Dutti, Pull&Bear i Stradivarius, seus construides pel nostre despatx; i amb empreses com el FC Barcelona, el RACC, la Generalitat o la Universitat Politècnica de Catalunya.

STRADIVARIUS-010

Seu d’Stradivarius, obra de Batlleiroig. Foto: Antonio Navarro Wijkmark

Read More
AxA_llarg

DIVENDRES 13 DE JULIOL, VISITA GUIADA EN BICI AL CAMÍ CICLABLE I PEATONAL DE BATLLEIROIG

NEWS 05/07/2018

Arquitectes per l’Arquitectura (AxA) organitza el proper divendres 13 de juliol, amb la col·laboració de l’entitat BICI Cultura BCN, una visita en bicicleta a la connexió ciclable i peatonal entre Esplugues de Llobregat i Barcelona, que el nostre estudi ha acabat aquest 2018. 

Professionals de Batlleiroig guiaran als participants d’aquesta visita en bici a la connexió ciclable i per a vianants que el nostre despatx ha inaugurat aquest any. AxA organitza aquesta ruta en el marc de l’itinerari “Final d’obra”, que inclou un recorregut per quatre obres recentment acabades o a punt d’acabar de Barcelona, de la mà dels seus autors.

La sortida està prevista per les 16.30h des de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB), a l’Avinguda Diagonal, 649, i la primera parada serà el carril ciclable i peatonal de Batlleiroig. Després, seguiran els Jardins de Sants, el Centre Cívic La Lleialtat Sanstenca i la Cooperativa d’habitatges La Borda. El recorregut s’acabarà cap a les 20.30h amb un vermut al barri de Sants.

Fotografia_cami_pedalable_09

Read More
eleconomista

‘EL ECONOMISTA’ PUBLICA UNA ENTREVISTA A ENRIC BATLLE

NEWS 02/07/2018

‘El Economista’, en la seva edició catalana, ha publicat avui una entrevista a Enric Batlle, soci fundador de Batlleiroig, on parla dels orígens del despatx, del present i del futur, i d’innovació en el sector de l’arquitectura.

En l’entrevista que avui publica ‘El Economista’, Enric Batlle parla dels primers projectes de Batlleiroig, a on el cementiri de Roques Blanques, a El Papiol, va tenir un paper destacat, i de com el despatx ha volgut potenciar des de sempre la relació entre edificació i paisatge. En aquest sentit, Enric Batlle destaca com la societat, cada cop més, aposta per “naturalitzar la ciutat, i fins i tot, els edificis s’estan inundant de vegetació”.

Economista_Enric Batlle

Fotografia: Luis Moreno

Read More
premis cat construccio logo

‘EL CAMÍ DEL BOSC ‘AL CEMENTIRI DE ROQUES BLANQUES GUANYA EL PREMI CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2018 A LA INNOVACIÓ

NEWS 28/06/2018

Batlleiroig ha guanyat el Premi Catalunya Construcció 2018 a la Innovació en la Construcció pel seu projecte ‘El Camí del Bosc’ al cementiri de Roques Blanques, a El Papiol. Els guardons, atorgats pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, es van lliurar ahir al Paranimf de la Universitat de Barcelona durant la Nit de la Construcció. És el segon any consecutiu que Batlleiroig guanya aquest premi: l’any passat, se’l va endur The Style Outlets Viladecans.

‘El Camí del Bosc’ consisteix en una agrupació de sepultures al cementiri de Roques Blanques que redefineix el model tradicional d’enterraments i incineracions, tot aplicant criteris respectuosos amb el medi ambient i integrant-lo dins del Parc Natural de Collserola. Per fer-lo realitat, s’han utilitzat sistemes tradicionals de construcció en sec i elements com ara fusta, terra i vegetació.

3_cami_del_bosc_alineada

Read More
WAF_logo

QUATRE PROJECTES DE BATLLEIROIG, NOMINATS ALS PREMIS WAF 2018

NEWS 26/06/2018

Quatre projectes de Batlleiroig han estat escollits finalistes als premis World Architecture Festival 2018, que es lliuraran a finals del mes de novembre a Amsterdam. Els projectes nominats als WAF són la seu central de Stradivarius, l’Hotel SBGlow, el camí mirador a les antigues Guixeres d’Igualada i la nova terminal de creuers del Port de Barcelona.

Batlleiroig està nominat en quatre categories dels premis WAF 2018, considerats els guardons d’arquitectura més rellevants a nivell mundial. Tres dels projectes finalistes competeixen en l’apartat de ‘Projectes Completats’ i són la seu de Stradivarius, en la categoria d’Oficines; l’Hotel SBGlow, en Hotel i Oci; i la nova terminal de creuers del Port de Barcelona, l’HELIX Cruise Terminal, en la categoria de Transport. D’altra banda, en l’apartat de ‘Paisatge’, també és finalista el camí mirador a les antigues Guixeres d’Igualada, en la categoria de Rural.collage waf_finalists_recto

Read More
8TV_nou_logo

DIANA CALICÓ, CAP DEL DEPARTAMENT TÈCNIC DE BATLLEIROIG, PARTICIPA EN UNA TERTÚLIA A 8TV SOBRE LA QÜESTIÓ DE GÈNERE EN L’ÀMBIT LABORAL

NEWS 25/06/2018

La cap del department tècnic de Batlleiroig, Diana Calicó, va ser una de les convidades divendres passat a participar en una tertúlia al programa “La nit a 8TV”, de 8TV, que girava al voltant de l’experiència de les dones en àmbits laborals que, comunment, es consideren masculinitzats.

El fet que el nou govern espanyol estigui format majoritàriament per dones va ser el punt de partida d’aquesta taula rodona amb tres dones que pertanyen a diversos àmbits professionals entorn del paper de la dona en el terreny laboral. Juntament amb Diana Calicó van debatre Carme Lluveras, entrenadora de bàsquet, i Judith Doral, enginyera electrònica industrial i automàtica, en una tertúlia conduida pel periodista Pol Marsà.

Read More
batlleiroig highlight_banner-01

CELEBRACIÓ DE SANT JOAN A BATLLEIROIG

A Batlleiroig avui hem celebrat Sant Joan per partida triple: Joan Roig, Joan Batlle i Iván Sánchez. 

Sant Joan 2018 - Fotomontatge

BON SANT JOAN I BONA REVETLLA!

logo_expansion-e1410343371905_retocado

‘EXPANSIÓN’ PUBLICA UN ARTICLE DEL NOU PROJECTE DE BRILTEN I BATLLEIROIG AL DISTRICTE 22@

NEWS 22/06/2018

La promotora immobiliària Brilten està construint al districte tecnològic 22@ un nou edifici d’oficines dissenyat per Batlleiroig. La inversión de Brilten en aquest edifici serà de 35 milions d’euros.

El nostre despatx és l’encarregat de construir el nou edifici corporatiu Hexagon Glòries, promogut per la promotora catalana. L’immoble tindrà una superfície de 10.800 metres quadrats i es preveu que finalitzarà el juny de 2019.

expansion_hexagon_glories

Podeu llegir l’article d‘Expansión’ fent clic a la imatge.

icae_2018_logo

ALBERT GIL, PONENT AL VIII CONGRESO INTERNACIONAL DE ENVOLVENTES ARQUITECTÓNICAS 2018 DE SAN SEBASTIÁN

NEWS 20/06/2018

Albert Gil, Soci i Director d’Edificació de Batlleiroig, ha estat convidat a participar en el VIII Congreso Internacional de Envolventes Arquitectónicas, ICAE 2018, per fer una conferència sobre un dels nostres projectes en construcció, l’edifici Parc Glòries, al districte tecnològic 22@.

albert_gil_petita

 

La ponència d’Albert Gil detallarà el procés de construcció de la façana d’aquest edifici promogut per Colonial, situat al carrer Ciutat de Granada número 150 i actualment l’edifici d’oficines més gran del 22@. La conferència serà demà dijous 21 de juny, a les 11.30 hores.

Read More
bia bilbao bizkaia architecture

ENRIC BATLLE SERÀ PONENT AQUEST DIMECRES A L’URBAN REGENERATION FORUM 2018 SOBRE LES CIUTATS PRODUCTIVES

Els propers 20, 21 i 22 de juny, la plataforma BIA, Bilbao Bizkaia Architecture de la Delegació a Biscaia del Col·legi Oficial d’Arquitectes Basc Navarrès, organitza l’Urban Regeneration Forum del BIA 2018, un fòrum biennal que aquest any es centrarà en la relació entre l’economia productiva i el teixit urbà i que porta per títol “Paisaia produktibo berriak / Nuevos paisajes productivos / Productive landscapes”.

Enric Batlle ha estat convidat a participar en aquest fòrum que reunirà al Bizkaia Aretoa a destacats professionals i investigadors en regeneració urbana, i la seva ponència “Fusionant ciutat i naturalesa” tindrà lloc el primer dia de congrès, dimecres 20 de juny, a les 9.55h.

bia_concurso-1080x558

Read More
cercle economia

EL CERCLE D’ECONOMIA PUBLICA EL VÍDEO DEL DEBAT SOBRE ELS LÍMITS DE BARCELONA AMB ENRIC BATLLE, NÚRIA MARÍN, ORIOL NEL·LO I LLUÍS RECODER

NEWS 13/06/2018

El 7 de juny passat, Enric Batlle va participar a la taula rodona “Els límits de Barcelona”, en el marc del cicle de conferències “Pensar Barcelona” que organitzen conjuntament el Cercle d’Economia i Barcelona Global. Juntament amb el soci fundador de Batlleiroig, hi van debatre l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, el Geògraf i Professor de la Universitat Autònoma de Barcelona Oriol Nel·lo, i l’advocat Lluís Recoder. 

El Cercle d’Economia ha publicat a la seva pàgina web una crònica sobre el debat al voltant de “Els límits de Barcelona”, al qual els quatre ponents resolen que són uns límits “inevitablement difusos”.

Read More
xvec_ps

EL MITJÀ LOCAL XVEC DEDICA UN AMPLI REPORTATGE A LA URBANITZACIÓ DE LA PLAÇA SANT IGNASI DE MANRESA, OBRA DE BATLLEIROIG

NEWS 07/06/2018

El mitjà local manresà XVEC s’ha fet ressò de la urbanització que el nostre despatx ha projectat a una de les places més emblemàtiques de Manresa, la plaça Sant Ignasi, al centre històric de la ciutat de la comarca del Bages.

El portal explica que Batlleiroig és l’estudi encarregat de la urbanització d’aquest espai, i assegura que el despatx “ha deixat una marca notable a l’hora de conceptualitzar el verd urbà, configurant una proposta coherent i integradora de l’actuació amb l’espai”.

placa_sant_ignasi_manresa_1

Read More
fuera_de_serie

REPORTATGE DE L’HOTEL D’INSECTES DE BATLLEIROIG AL SUPLEMENT ‘FUERA DE SERIE’ DE ‘EL MUNDO’ I ‘EXPANSIÓN’

NEWS 31/05/2018

El suplement especialitzat ‘Fuera de serie’ dels diaris ‘Expansión’ i ‘El Mundo’ ha publicat aquest cap de setmana un reportatge sobre l’Hotel d’Insectes del nostre despatx al Parc Vallmora, i destaca la seva presència a la darrera edició dels premis World Architecture Festival 2017, on va ser premiat amb la consideració “Highly Commended”.

L’article de ‘Fuera de Serie’ explica els objectius dels hotels d’insectes i els beneficis que poden aportar als parcs i espais naturals i, també, als jardins privats ja que acollir a determinats insectes en aquests hotels pot servir per al control de plagues d’altres espècies.

 

insect hotel_expansion

Read More
cercle economia

ENRIC BATLLE PARTICIPARÀ D’UNA TAULA RODONA EL PROPER 7 DE JUNY PER REPENSAR “ELS LÍMITS DE BARCELONA” AL CERCLE D’ECONOMIA

NEWS 30/05/2018

El Cercle d’Economia i Barcelona Global organitzen el cicle de conferències “Pensar Barcelona”, una sèrie de sessions on professionals de diversos sectors de la ciutat debaten sobre quin paper ha d’adquirir la capital catalana, en un món on les ciutats són els principals motors de canvi, progres, innovació i desenvolupament. El dia 7 de juny, Enric Batlle serà un dels convidats en la propera sessió del cicle, amb el títol “Els límits de Barcelona”.

 

ponents pensar barcelona

Read More
premis cat construccio logo

LA SEU DE STRADIVARIUS I ‘EL CAMÍ DEL BOSC’, FINALISTES ALS PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2018

NEWS 29/05/2018

El jurat de la XV edició dels Premis Catalunya Construcció 2018 ha escollit la seu central de Stradivarius i ‘El Camí del Bosc’ del cementiri de Roques Blanques, entre les 19 finalistes als guardons. stradivarius_cami bosc_2

Read More
logo_conrentramway

‘EXPANSIÓN’ PARLA DELS NOUS PROJECTES DE BATLLEIROIG AL 22@ I AL PARAL·LEL DE BARCELONA

NEWS 25/05/2018

‘Expansión’ ha publicat un article sobre els dos edificis d’oficines que la gestora immobiliària Conren Tramway planeja a Barcelona I que està dissenyant Batlleiroig. Un dels edificis s’aixecarà al districte 22@, a l’àrea de la Torre Glòries, i el segon forma part de la rehabilitació de l’antiga seu d’Endesa a l’avinguda Paral·lel de Barcelona, coneguda com Les Tres Xemeneies. 

expansion badajoz 97

Imatge d’un dels edificis del 22@, el número 97 del carrer Badajoz, projectat per Batlleiroig. Font: ‘Expansión’

Podeu llegir aquesta informació d’Expansión’ fent click a la foto.

premis cat construccio logo

BATLLEIROIG OPTA A TRES PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2018

NEWS 22/05/2018

La seu central de Stradivarius, ‘El Camí del Bosc’ del cementiri de Roques Blanques i l’Hotel d’Insectes del Parc Vallmora són els tres projectes de Batlleiroig que el jurat de la XV edició dels Premis Catalunya Construcció ha seleccionat per optar als guardons, que es lliuraran el proper mes de juny.

cat construccio foto_fitxes_cat_72

Read More
carnival corporation logo estret

LA INAUGURACIÓ DE LA NOVA TERMINAL DE CREUERS DEL PORT DE BARCELONA, NOTÍCIA A ‘LA VANGUARDIA’

NEWS 07/05/2018

Aquest dissabte 5 de maig s’ha inaugurat la nova terminal del Port de Barcelona donant a conèixer el seu nom: HELIX Cruise Center. L’edifici, dissenyat pel nostre despatx, és la segona terminal de creuers a la ciutat de Barcelona per a l’empresa Carnival Corporation, compta amb 12.500 metres quadrats i generarà fins a 150 llocs de treball a nivell local.

A l’acte de presentació de la terminal HELIX van assistir, entre d’altres, el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra; el CEO de Carnival Corporation, Arnold Donald; el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i el regidor de Turisme, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom.

Helix_AG_1

Feu click a la imatge per llegir l’article que ha publicat ‘La Vanguardia’ aquest cap de setmana.

capçalera_vanguardia

‘LA VANGUARDIA’ DIGITAL PARLA DEL PROJECTE DE LA LLAVE DE ORO I BATLLEIROIG AL 22@

NEWS 27/04/2018

La versió online de ‘La Vanguardia’ va recollir ahir la notícia sobre la compra d’un solar per part de La Llave de Oro a Metrovacesa al districte 22@ de Barcelona. En aquest solar, que es situa entre els carrers Sancho d’Àvila i Àlaba, la promotora immobiliària construirà un edifici d’oficines que planificarà el nostre despatx. Llegiu l’article clickant a la imatge.

lallavedeoro_solar_metropoliabiertaImatge del solar que ha adquirit La Llave de Oro. Font: Metrópoli Abierta

 

logo_expansion-e1410343371905_retocado

EL NOU PROJECTE DE LA LLAVE DE ORO, DISSENYAT PER BATLLEIROIG AL 22@, NOTÍCIA AVUI A ‘EXPANSIÓN’

NEWS 26/04/2018

El diari econòmic ‘Expansión’ ha publicat avui una notícia sobre el projecte d’oficines que posaran en marxa al districte 22@ de Barcelona la promotora La Llave de Oro i el nostre despatx. La immobiliària ha comprat a Metrovacesa un solar de 3.300 metres quadrats per a construir un edifici d’oficines que dissenyarà Batlleiroig. Podeu llegir aquesta notícia a la versió online d’Expansión’ fent click a la imatge.

solar_expansion_lallavedeoro

Imatge del solar, a la confluència entre els carrers Sancho d’Àvila i Àlaba, al districte 22@ de Barcelona. Font: Expansión

capçalera_vanguardia

LA POSADA EN MARXA DE L’EDIFICI D’AMAZON, OBRA DE BATLLEIROIG, NOTÍCIA A ‘LA VANGUARDIA’

NEWS 25/04/2018

Amazon acaba d’obrir el seu ‘Seller Support Hub’ al complex d’edificis Luxa, projectat per Batlleiroig al districte 22@ de Barcelona i promogut pel Grupo Castellví, Stoneweg i 1810 Capital Investments. ‘La Vanguardia’ va explicar ahir aquesta posada en marxa en un breu a la seva edició impresa i a la seva pàgina web. Podeu llegir la notícia fent click a les imatges.

Amazon_Seller Support Hub_01

Amazon_Seller Support Hub_02

Font: Amazon

lavozdegalicia_logo

L’AMPLIACIÓ DE LA SEU CENTRAL D’INDITEX, OBRA DE BATLLEIROIG, NOTÍCIA A ‘LA VOZ DE GALICIA’

NEWS 23/04/2018

El grup Inditex ha fet una inversió de 91 milions d’euros per ampliar les seves oficines centrals al municipi gallec d’Arteixo, un projecte dissenyat per Batlleiroig. Es tracta de la construcció de tres edificis comunicats a la parcel·la annexa a la que acull l’edifici de la seu de la companyia. De moment, no hi ha una data oficial de finalització dels treballs però els tres nous edificis estan pràcticament enllestits. Aquesta ampliació comptarà amb un espai saludable amb gimnàs, un auditori, una zona verda i un menjador i una cuina per als empleats. Feu click a la imatge per llegir l’article de Caterina Devesa a ‘La Voz de Galicia’.

lavozgalicia_arteixo

logo el periodico

‘EL PERIÓDICO’ DEDICA UN ARTICLE A LA TERMINAL DE CREUERS PROJECTADA PER BATLLEIROIG AL PORT DE BARCELONA

NEWS 20/04/2018

‘El Periódico’ recull en un article els detalls que es van donar a conèixer ahir a una roda de prensa sobre la nova Terminal E del Port de Barcelona, dissenyada pel nostre despatx i impulsada per Carnival Corporation. Fent click a la imatge podeu llegir l’article de Patricia Castán a la publicació.

 

terminal_elperiodico

capçalera_vanguardia

‘LA VANGUARDIA’ ES FA RESSÒ DE L’ESTRENA DE LA TERMINAL E DEL PORT DE BARCELONA

NEWS 20/04/2018

‘La Vanguardia’ ha publicat avui un article sobre la posada en marxa de la Terminal E del Port de Barcelona, dissenyada per Batlleiroig. Feu click a la imatge per llegir l’article de David Guerrero i per a conèixer més detalls d’aquesta nova aposta de Carnival Corporation, que ha invertit 30 milions d’euros en aquesta infraestructura.

la vanguardia terminal

logo TV3

LA NOVA TERMINAL DE CREUERS DEL PORT DE BARCELONA, OBRA DE BATLLEIROIG, AVUI A TV3

NEWS 19/04/2018

Ja està operativa la Terminal E del Port de Barcelona, dissenyada per Batlleiroig i impulsada per Carnival Corporation, la major companyia de creuers del món. La nova terminal, que té una superfície de 12.500 metres quadrats i compta amb 300 places d’aparcament, és una peça arquitectònica equilibrada que uneix disseny, funcionalitat i comfort, i respon a criteris sostenibles. L’edifici s’inaugurarà, de forma oficial, el proper 5 de maig, dia en què també es donarà a conèixer el seu nom.

Read More
el paisaje de gran canaria

ENRIC BATLLE, PONENT AQUESTA SETMANA A LES “III JORNADES EL PAISATGE DE GRAN CANÀRIA”

NEWS 16/04/2018

El Cabildo de Gran Canària ha convidat a Enric Batlle a participar de les jornades “El Paisatge de Gran Canària”, que es celebraran els dies 19 i 20 d’abril a l’Auditori Alfredo Kraus de l’illa.

La ponència d’Enric Batlle, que porta per títol “Fusionant ciutat i natura”, tindrà lloc el dia 19 a les 11.15h. Posteriorment, és prevista una taula rodona amb un dels ponents d’aquell matí, l’arquitecte Víctor Gouverneur, i amb les arquitectes Elsa Guerra i Flora Pescador.

gran canaria

Aquestes jornades tenen com a objectiu “crear un fòrum de debat que aporti solucions i propostes per a millorar el territori insular amb les aportacions d’arquitectes, professors universitaris, tècnics, artistes, geògrafs i empresaris del sector turístic”. Podeu llegir l’article que “El Diario” ha publicat sobre la intervenció d’Enric Batlle en les jornades “El Paisatge de Gran Canària” fent click a la imatge. Si voleu consultar el programa de les jornades, feu click aquí.

 

 

via blava gironella petita

LES VIES BLAVES DEL LLOBREGAT, L’ANOIA I EL CARDENER, NOTÍCIA ALS DIARIS ‘ARA’ I ‘EL PUNT AVUI’

NEWS 06/04/2018

La setmana passada es va presentar el projecte de les anomenades Vies Blaves, uns itineraris per a vianants i bicicletes dissenyats per Batlleiroig que seguiran el recorregut dels rius Llobregat, Anoia i Cardener, en un total de 243 quilòmetres. És un pla impulsat des de la Diputació de Barcelona i la Generalitat i afectarà a 58 municipis de set comarques catalanes.

Llegiu els articles que han publicat Joan Rueda al diari ‘El Punt Avui’ i Daniel Romaní a l’‘Ara’ fent click als enllaços, i per conèixer més detalls d’aquest projecte, trobareu el dossier de premsa de la Diputació de Barcelona clickant a la imatge.

vies blaves el punt avui

Gràfic: ‘El Punt Avui’

DesignForAll

LA URBANITZACIÓ PROVISIONAL DE CAN BATLLÓ OBTÉ EL SEGELL ‘BONA PRÀCTICA’ DE LA DESIGN FOR ALL FOUNDATION

NEWS 29/03/2018

La Design for All Foundation ha atorgat a la urbanització provisional de Can Batlló projectada per Batlleiroig el segell “Bona Pràctica 2017”, en el marc dels Premis Internacionals Design for All Foundation 2018. La fundació atorga aquest segell a aquells projectes i serveis que no només generin beneficis econòmics, socials i mediambientals, sinó que també millorin la qualitat de vida de tots els seus usuaris i satisfaci les seves necessitats, a més de tenir en compte la participació dels ciutadans en el procés de disseny.

can batllo_logo dfa

Els projectes catalogats com a “Bona Pràctica” han de complir les característiques que té el concepte “disseny per a tothom” que promou la fundació, és a dir, demostrar que és respectuós amb la diversitat de tots els usuaris per tal que ningú es senti marginat, saludable, segur, funcional, comprensible, sostenible, assequible i atractiu.

Felicitats a tot l’equip que ha participat d’aquest projecte!

Read More
buc_logo

Enric Batlle parla del futur de la B-23 a un esmorzar-col·loqui del Barcelona Urban Cluster

NEWS 27/03/2018

Enric Batlle ha estat un dels ponents aquest matí a un esmorzar-col·loqui que ha organitzat el Barcelona Urban Cluster per parlar de la transformació que està experimentant la B-23 i del seu futur. El soci fundador de Batlleiroig compartia ponència amb Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí. Aquest esmorzar-col·loqui ha tingut lloc a les oficines de Barcelona de Garrigues Advocats, despatx de referència en dret administratiu – en concret, en dret urbanístic, i que, com Batlleiroig, és associat del BUC.

buc_garrigues_b23

D’esquerra a dreta, a la taula dels ponents, el president del BUC, Joan Pla; l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; i Enric Batlle, instants abans de començar el col·loqui avui. Font: Barcelona Urban Cluster

Read More
logo-COAMB-horitzontal1_300

El director de Planejament de Batlleiroig, ponent al curs d’avaluació ambiental estratègica del COAMB

NEWS 26/03/2018

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) ha organitzat aquest mes de març un curs sobre avaluació ambiental estratègica, i Abel Porcar, director de Planejament de Batlleiroig, va ser-ne un dels ponents, presentant casos pràctics d’avaluació ambiental estratègica del planejament. Segons Abel Porcar, un dels principis de Batlleiroig és la introducció de les variables ambientals en totes les fases del projecte, un procés a on el planejament n’és part crucial.

abel porcar

El director de Planejament de Batlleiroig, Abel Porcar.

Read More
logo aigues barcelona

ENRIC BATLLE ÉS UN DELS PROTAGONISTES DE LA CAMPANYA “BARRI A BARRI” D’AIGÜES DE BARCELONA

Aigües de Barcelona ha posat en marxa aquesta setmana la campanya “Barri a Barri”, una campanya que explica la gestió que l’empresa en fa de l’aigua a través de persones de diferents àmbits de cada districte de la ciutat.

enric batlle barri a barri

Enric Batlle és imatge del districte de Les Corts, a on resideix. La campanya tracta temes com el fons de solidaritat, la qualitat i el preu de l’aigua de Barcelona, i s’està difonent a diferents mitjans de comunicació i xarxes socials, a més del web www.barriabarri.cat.

logo beteve

betevé ENTREVISTA A ENRIC BATLLE EN MOTIU DE LA INAUGURACIÓ DEL CARRIL BICI ENTRE ESPLUGUES I BARCELONA

Feu click en el següent enllaç per veure el reportatge que va fer ahir betevé sobre la nova connexió ciclable de la ciutat, impulsada per l’AMB i els ajuntaments de Barcelona i Esplugues. El soci fundador de Batlleiroig i director del projecte d’arquitectura, Enric Batlle, destaca en aquest vídeo la importància de poder connectar en bici i a peu dues ciutats, Barcelona i Esplugues, que estaven molt a prop però que, fins ara, pràcticament només s’unien gràcies al vehicle privat i al transport públic.

logo_ara2

EL NOU CARRIL BICI DE BATLLEIROIG, AL DIARI ‘ARA’

El diari ‘Ara’ s’ha fet ressò avui de la inauguració del nou carril ciclable entre Esplugues i Barcelona, promogut des de l’AMB i els ajuntaments de Barcelona i d’Esplugues. De fet, el diari avança la informació en portada i l’amplia en les pàgines interiors, incloent-hi l’extracte d’una entrevista amb Enric Batlle. Llegiu aquesta informació fent click a l’enllaç i a la imatge.

Carril Bici_ARA

Font: ARA

lavanguardia

‘LA VANGUARDIA’ PARLA DEL NOU CARRIL BICI ENTRE ESPLUGUES I BARCELONA

‘La Vanguardia’ ha publicat avui un ampli article sobre l’estrena del nou carril bici entre Esplugues i Barcelona, que es va inaugurar ahir i que han impulsat des de l’AMB i els ajuntaments de Barcelona i d’Esplugues. A més, la mítica secció “Els semàfors” d’aquest diari també destaca amb llum verda l’important tasca de Batlleiroig a l’hora de projectar i construir aquest carril. Podeu llegir l’article de Silvia Angulo a ‘La Vanguardia’ clicant aquest enllaç i la imatge.

Carril Bici_LV

Font: La Vanguardia

AMB LOGO

INAUGURAT EL NOU CARRIL BICI ENTRE ESPLUGUES I BARCELONA

Aquest matí s’ha inaugurat el nou carril de vianants i ciclable entre Barcelona i Esplugues, un carril que permet la connexió per a bicicletes i per als vianants entre l’Avinguda Diagonal i els municipis del Baix Llobregat, superant els obstacles que suposen les Rondes i la B-23.

Algunes de les autoritats que han estrenat el carril avui han estat Ramon Torra, Gerent de l’AMB; Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat i Transports de l’AMB i alcalde de Sant Joan Despí; Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona; els alcaldes d’Esplugues i Sant Just Desvern, Pilar Díaz i Josep Perpinyà, respectivament; i nombrosos regidors municipals, a més de tot l’equip de Batlleiroig, amb Enric Batlle i Joan Roig al capdavant.

carril bici alcaldes

D’esquerra a dreta, Pilar Díaz, Josep Perpinyà i Antoni Poveda, seguits de Xavier Segura, director de Serveis i Espai Públic de l’AMB; d’Enric Batlle, director del projecte d’arquitectura, i altres autoritats municipals. 

Read More
batlleiroig highlight_banner-01

WE ARE HIRING!

A Batlleiroig volem seguir creixent i, per això, estem en procés de buscar a un/a Enginyer/a de l’Edificació amb experiència que s’incorpori al nostre equip. Batlle i Roig Arquitectura és un despatx líder a Barcelona, amb projectes en curs molt interessants a tot el territorio nacional i europeu. OFERIM una feina enriquidora i amb molt recorregut dins de l’empresa.

wearehiring

 

REQUERIM:

 • Mínim de 5 anys d’experiència professional
 • Mínim de 2 anys d’experiència en obra i despatx com a direcció facultativa
 • Domini de TCQ

COMPETÈNCIES:

 • Bona comunicació
 • Lideratge i treball en equip
 • Il·lusió
 • Motivació
 • Empatia
 • Proactivitat

EINES:

 • Coneixements de REVIT i CAD
 • Idiomes: anglès, castellà i català
 • Vehicle propi
 • Disponibilitat per viatjar puntualment a nivell nacional

Disponibilitat d’inici el més aviat possible. Envieu el vostre currículum, d’1 a 5 fulls A4 màxim amb l’assumpte “ENGINYER EDIFICACIÓ” a rrhh@batlleiroig.com. Gràcies!

img_lfflorio_20170223-171355_imagenes_lv_otras_fuentes_amazon_barcelona-kGfH-U42253835482iIE-992x558@LaVanguardia-Web

ELS EDIFICIS LUXA OBTENEN LA CERTIFICACIÓ DE SOSTENIBILITAT LEED GOLD

El complex d’edificis LUXA que ha finalitzat Batlleiroig al districte 22@ acaba d’obtenir el certificat LEED Gold, atorgat per l’US Green Building Council, una de les certificacions de major prestigi a nivell internacional en l’avaluació del comportament sostenible dels edificis.

leed gold_petit

Read More
capcalera_regio7

LES VIES BLAVES DELS RIUS LLOBREGAT, CARDENER I ANOIA, AL ‘REGIÓ 7’

El diari ‘Regió 7’ es fa ressò del nou projecte de les Vies Blaves a les conques dels rius Llobregat, Cardener i Anoia, arrel de la presentació del Pla Director Urbanístic d’aquest projecte, dirigit per Batlleiroig, al Consell Comarcal del Berguedà. Conegueu les característiques d’aquesta actuació tan rellevant per a 7 comarques, 58 municipis i 400.000 habitants catalans fent click a la imatge i seguint aquest enllaç.

Via Blava_Balsareny_Gironella

També podeu veure el reportatge que en va fer la Televisió del Berguedà fent click aquí, i llegir la informació que ha publicat la Diputació de Barcelona en aquest altre link

AMB LOGO

RECTA FINAL DE LES OBRES DEL NOU CARRIL BICI ENTRE BARCELONA I ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Falta molt poc per a que s’inauguri el nou carril peatonal i ciclable entre Barcelona i Esplugues. Aquest carril permetrà la connexió per a bicicletes i per als vianants entre l’Avinguda Diagonal i les ciutats del Baix Llobregat, salvant el pas de les infraestructures de la Ronda de Dalt i B23 i permetent la connexió amb el Parc de Collserola i la Carretera de les Aigües.

Fent click a la imatge trobareu més informació del projecte. Font: AMB

 

esquemes carril ciclable amb

batlleiroig highlight_banner-01

BATLLE I ROIG ARQUITECTURA RECOLZA LA VAGA FEMINISTA DEL 8M

Conscients de la necessitat de visibilitzar el paper de la dona en la nostra societat, des de Batlleiroig recolzem la jornada reivindicativa del Dia Internacional de la Dona assistint a la manifestació convocada pel proper dia 8 de Març.

El nostre compromís amb la igualtat es reflexa en xifres i en fets: el nostre equip integra més de 50 dones, que representen un 60% de la plantilla. Vetllem per la igualtat d’oportunitats i tracte entre homes i dones, garantim la igualtat de retribució per a treballs d’igual valor i treballem cada dia per facilitar la conciliació de la vida personal, familiar i laboral de tot el nostre equip humà.

batlleiroig_dones2018

Tot l’equip de dones de Batlleiroig, conscients de la nostra posició privilegiada dins el sector, volem visibilitzar amb aquest gest la necessitat d’unes condicions laborals dignes per a les dones a la nostra professió. 

capçalera_vanguardia

EL PROJECTE D’URBANITZACIÓ DE L’AUTÒDROM DE SANT PERE DE RIBES, NOTÍCIA A ‘LA VANGUARDIA’

‘La Vanguardia’ ha publicat aquest cap de setmana una notícia sobre la recuperació que Batlleiroig farà de l’històric autòdrom Terramar, a Sant Pere de Ribes. El nostre despatx s’encarregarà del projecte d’urbanització de l’espai, que es convertirá en un complex de lleure i centre esportiu.

perspectiva autodrom 1

Podeu llegir aquest article de Ramon Francàs fent click a la imatge o seguint aquest enllaç.

logo_expansion-e1410343371905_retocado

LES FUTURES OFICINES DE LA GENERALITAT, PROJECTADES PER BATLLEIROIG, AVUI A ‘EXPANSION’

El diari econòmic ‘Expansión’ ha publicat avui, 5 de març, un article sobre el nou campus de la Generalitat de Catalunya, projectades al nostre despatx i a on, a partir de 2020, es traslladaran 2.800 funcionaris, ara distribuits en diferents edificis.

Image converted using ifftoany

Un cop l’edifici estigui finalitzat, es portarà terme la direcció d’obra del l’interiorisme de les oficines. Feu click aquí o a la imatge per llegir l’article d’Artur Zanón i M.Anglés a Expansión.

22@NetworkBCN

Batlle i Roig, nou soci de l’Associació 22@Network BCN

22@Network Barcelona és l’Associació d’Empreses i Institucions del districte de la innovació 22@, un dels districtes emergents de la ciutat i a on, per cert, els projectes de Batlle i Roig tenen molta presència.

Ara, hem decidit formar part d’aquesta entitat empresarial que té com a objectiu crear sinèrgies entre empreses i institucions que formen part del districte. El 22@ és un sector de la ciutat que combina el millor de la marca Barcelona amb una sèrie de valors, com el coneixement, la creativitat, la innovació i l’emprenedoria.

22@network cmt

Per a més informació sobre 22@Network BCN, feu click aquí.

Read More
llum bcn poblenou_petit

Els edificis de la CNMC i l’Hotel SB Glow s’il·luminaran aquest cap de setmana en el marc del Festival Llum BCN

El barri del Poblenou acull aquest cap de setmana el Festival Llum BCN (16-18 de febrer), un festival que il·lumina de manera artística diversos punts de Barcelona. Aquesta edició, el festival consistirà en un recorregut de 4 quilòmetres pels carrers del districte 22@. El mapping que es podrà veure a l’edifici de la CNMC, obra de Batlleiroig, és “Hypnocity” i l’ha fet l’estudi Slidemedia. L’Hotel SB Glow, de la seva banda, és un dels establiments adherits al festival.

cnmc llum

Una de les projeccions que es podran veure a la façana de la CNMC i la Torre Agbar (Font: ICUB – ‘La Vanguardia’)

Feu click per consultar el programa complet del Festival Llum BCN i el mapa. Si voleu més detalls del festival, feu click a la imatge per llegir l’article de ‘La Vanguardia’.

AAFF hornacina GAVANAT ESCALA 1_2

GAVÀ ACULL FINS A FINALS DE MES L’EXPOSICIÓ “GAVÀ DINS DE LA METRÒPOLIS VERDA”

El passat divendres 9 de febrer es va inaugurar a Gavà l’exposició “Gavà dins de la Metròpolis Verda”, comissariada per Enric Batlle. És una mirada als espais oberts metropolitans que explora els reptes que es plantegen a l’hora de fer una metròpolis més accessible, més saludable i més habitable.

DSC_0541_1

Read More
ajuntament igualada logo

IGUALADA INAUGURA UN NOU TRAM DE L’ANELLA VERDA I EL MIRADOR DE MONTSERRAT, OBRA DE BATLLE I ROIG

El passat 27 de gener, Enric Batlle va ser un dels encarregats d’inaugurar un nou tram de l’anomenada Anella Verda i el nou Mirador de Montserrat, al camí de les antigues guixeres d’Igualada, juntament amb el Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, i l’alcalde del municipi, Marc Castells. Des del mirador es veu tot el municipi d’Igualada i té una vista privilegiada de la muntanya de Montserrat.

Mirador_Igualada

Read More
AMB LOGO

DEMÀ S’INAUGURA A GAVÀ L’EXPOSICIÓ “METRÒPOLIS VERDA”, COMISSARIADA PER ENRIC BATLLE

La Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà (Plaça de Jaume Balmes, s/n) acollirà fins el dia 28 de febrer l’exposició “Metròpolis verda. Ecologia, lleure i producció”, comissariada per Enric Batlle. És una exposició que destaca la gran diversitat d’hàbitats i espais verds de l’àrea metropolitana de Barcelona.

 

expo metropolis verda gava

Read More
capçalera_vanguardia

magnífic article de Llatzer Moix sobre la Nova Seu de Stradivarius, a La Vanguardia

El passat dissabte 20 de Gener La Vanguardia va publicar el magnífic article de LlàtzerMoix ”D’última generació”, on desgrana els detalls d’un dels nostres últims projectes, la seu central de Stradivarius en el Parc de l’Alba de Cerdanyola.

180120_la vanguardia_de ultima generacion_llatzer moix

 

 

Click a la imatge per a llegir l’article a La Vanguardia

arquitectura_viva

JOAN ROIG, CONVIDAT A PARTICIPAR AL FÒRUM “ARQUITECTURA MATERIAL”, DIRIGIT PER LUIS FERNÁNDEZ-GALIANO

Joan Roig ha estat convidat per Arquitectura Viva a participar del fòrum d’arquitectura i disseny “Arquitectura material”, el proper dimarts, 6 de febrer, a València, en el marc de la fira Cevisama (5-9 febrer). El fòrum també comptarà amb la participació de destacats professionals del sector, incloent-hi a dos premis Pritzker, Rafael Moneo (1996) i Eduardo Souto de Moura (2011).

cevisama programa_petita

Read More
resite2017

La plataforma reSITE publica una entrevista a Enric Batlle

La plataforma internacional reSITE, amb seu a Praga, va parlar amb Enric Batlle sobre la implementació de la idea de “els espais verds com a infraestructura més important de les ciutats”, en el marc del congrés “reSITE Festival”, celebrat a Praga al juny de 2017.

interview_enric_batlle_resite_praga_2017

 

Read More
AxA

Nou article d’Enric Batlle a la sèrie “Entre l’Agressió i l’Oblit”

Reflexió d’Enric Batlle dins la sèrie “Entre l’Agressió i l’Oblit”, d’Arquitectes per l’Arquitectura, sobre la situació actual dels Jardins de la Vil·la Cecília i el Parc de la Quinta Amèlia (1980-1986) de José Antonio Martínez Lapeña i Elías Torres; una mirada positiva vers les alteracions i modificacions que els projectes d’espai públic pateixen amb el pas del temps.

Read More
logo el periodico

The Style Outlets Viladecans ha obtingut el certificat d’accessibilitat DIGA

El centre comercial projectat per Batlleiroig The Style Outlets Viladecans ha obtingut el Distintiu Indicador del Grau d’Accessibilitat (DIGA), que reconeix el nivell d’excel·lència d’accessibilitat amb diversos punts adaptats des de la via pública i des de l’aparcament, i que li ha estat atorgat per la Fundació Shangri-La i certificat per l’organisme internacional IMQ.

outlet-viladecans_logo_diga

Read More
el pais

“El País” cita a Batlle i Roig com a referència de lògica sostenible vinculada al paisatge

NEWS 27/12/2017

El diari “El País”, en la seva edició del 25 de desembre, va fer una anàlisi sobre paisatgisme i sobre com els jardins revelen els valors de cada moment històric.

01 finestrelles_porta_collserola_A.LIEBANA

Ovelles pasturant al terme municipal d’Esplugues de Llobregat, a tocar de Barcelona

Read More
capçalera_vanguardia

El nostre projecte de reforma del carrer Gran de Sant Andreu, notícia a ‘La Vanguardia’

NEWS 21/12/2017

‘La Vanguardia’ va publicar en la seva edició d’ahir dimecres, 20 de desembre, un article sobre la propera posada en marxa del projecte de remodelació del carrer Gran del barri de Sant Andreu de Barcelona, prevista pel mes de març.

render gran sant andreu

Read More
grupo via logo

Batlle i Roig, entre els 30 despatxos d’arquitectura líders a Espanya

La revista “Arquitectura Plus”, de Grupo Vía, ha publicat aquest mes de desembre un monogràfic sobre els 30 despatxos d’arquitectura líders al país. És tot un honor per nosaltres formar part d’aquesta selecció dels estudis més influents d’Espanya.

grupo via foto portada

Read More
capçalera_vanguardia

La Vanguardia entrevista Enric Batlle amb motiu de la Medalla CSCAE 2017

NEWS 12/12/2017

‘La Vanguardia’ va publicar el passat 10 de desembre el recull d’una conversa que un dels nostres socis fundadors, Enric Batlle, va mantenir amb aquest diari a la capital espanyola, en motiu del lliurament de la Medalla CSCAE 2017 al nostre despatx.

la_vanguardia_enric_batlle_medalla_CSCAE2017

Entre altres temes, en aquest article Batlle reflexiona sobre la trajectòria de Batlleiroig i, també, sobre la seva visió del futur de grans ciutats com Madrid i Barcelona. Podeu llegir aquest article de Fernando García a la versió en paper de ‘La Vanguardia’ del 10 de desembre, o digitalment, fent click aquí.

abc viajar 2

El diari ‘ABC’ publica un reportatge de l’Insects Hotel

NEWS 28/11/2017

El suplement “Viajar” del diari ‘ABC’ ha publicat aquest cap de setmana un reportatge sobre el nostre Hotel per a Insectes i sobre el guardó ‘Highly Commended” que acaba de rebre al World Architecture Festival 2017. Us convidem a llegir aquest magnífic article de J.F.Alonso!

Read More
CSCAE

El nostre estudi ha estat premiat amb la Medalla CSCAE 2017

NEWS 29/11/2017

A Batlleiroig estem d’enhorabona: el Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE) ens ha atorgat la Medalla CSCAE 2017.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joan Roig, Albert Gil, Enric Batlle i Iván Sánchez durant el lliurament de la Medalla CSCAE 2017 a Batlleiroig

Els nostres quatre socis, Enric Batlle, Joan Roig, Albert Gil i Iván Sánchez, han rebut aquest reconeixement en un acte celebrat a la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, a Madrid. És un honor haver rebut aquesta Medalla que premia el nostre model empresarial i la nostra visió holística de l’arquitectura.

L’enhorabona a tot l’equip que ho fa possible dia rere dia!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WAF ok

L’Insects Hotel, ‘Highly Commended’ al WAF 2017

NEWS 24/11/2017

A Batlleiroig estem de celebració: l’Hotel per a Insectes dissenyat pel nostre despatx al parc Vallmora del Masnou ha estat premiat ‘Highly Commended” al World Architecture Festival 2017, que es va celebrar la setmana passada a Berlin. Els nostres delegats al WAF van ser Joan Roig, Joan Batlle i Clàudia Amías.

insect hotel

Click a la imatge per llegir el llistat complet dels guanyadors del World Architecture Festival 2017

Read More
The-Style-Outlets-Viladecans_batlleiroig

The Style Outlets Viladecans, protagonista a un exitòs programa de la TV xinesa

El passat 11 de novembre, el centre comercial dissenyat per Batlle i Roig va ser l’escenari on es va gravar un episodi del programa “Selfie Queen”, que s’emet a la televisió xinesa Guangxi TV i que compta amb una audiència d’uns 50 milions d’espectadors. Aquest canal de TV xinès ha considerat que The Style Outlets Viladecans seria un bon espai per gravar un programa de “Selfie Queen” sobre turisme, en concret, l’objectiu de l’espai és fomentar l’intercanvi cultural entre la regió de Guangxi, al sud de la Xina, i Catalunya.

big landscapes small

Conferència d’Enric Batlle demà a Viena en les jornades “Lx10 Big Landscapes”

NEWS 08/11/2017

Enric Batlle, soci fundador de Batlle i Roig Arquitectura, impartirà demà dijous una conferència a Viena sobre la pràctica de l’arquitectura de la nostra oficina. Aquesta ponència s’emmarca en la serie de conferències “Lx10 Big Landscapes”, organitzada per ÖGLA, la Societat Austríaca de Planificació i Arquitectura del Paisatge.

Read More
capçalera_vanguardia

THE STYLE OUTLETS VILADECANS, NOTÍCIA A ‘LA VANGUARDIA’

NEWS 07/11/2017

El Viladecans The Style Outlets, al Baix Llobregat, dissenyat per Batlle i Roig Arquitectura, esdevé el primer centre comercial català en rebre el certificat Breeam per la seva sostenibilitat. En concret, reconeix el seu compromís amb el medi ambient en el seu disseny i la seva postconstrucció.

Read More
responsive cities

Enric Batlle participa el dia 13 de novembre del Simpòsium “Responsive Cities” a Barcelona

NEWS 03/11/2017

Enric Batlle, soci i fundador de Batlle i Roig Arquitectura, és un dels convidats a participar d’una taula rodona sobre ecosistemes dinàmics, en el marc de les jornades “Responsive Cities”, impulsades des de l’IAAC-Institute for Advanced Architecture of Catalonia, que tindran lloc els dies 13 i 14 de novembre a Barcelona.

Read More
logo TV3

El cementiri de Roques Blanques, al TN Vespre de TV3

NEWS 02/11/2017

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, el Telenotícies Vespre de TV3 va dedicar ahir un reportatge al dia 1 de novembre, fent un recorregut per diferents cementiris catalans per conèixer com es celebra aquesta jornada en record dels difunts. Un dels protagonistes de l’emissió va ser el cementiri de Roques Blanques, d’El Papiol, projectat per Batlle i Roig.

Read More
parc roques blanques petit

El cementiri de Roques Blanques estrena l’espai natural per enterrar cendres més gran d’Espanya

NEWS 30/10/2017

El cementiri de Roques Blanques d’El Papiol, projectat per Batlle i Roig Arquitectura, acaba d’estrenar un espai anomenat el ‘Camí del Bosc’, que permet enterrar urnes biodegradables de fusta natural que continguin les cendres dels difunts. Així, Àltima Serveis Funeraris Integrals, empresa gestora de Roques Blanques, s’ha plantejat donar resposta a la creixent demanda d’incineracions a Barcelona, que suposen el 46,5% de les sepultures a la ciutat.

Read More
BMPSA

10 projectes de Batlle i Roig, presents al Barcelona Meeting Point

NEWS 27/10/2017

Fira Barcelona, a plaça Espanya, va acollir la setmana passada la 21a edició del Barcelona Meeting Point, la cita immobiliària de l’any a la ciutat. En només cinc dies (18-22 d’octubre), el saló ha ofert la possibilitat de contactar amb les personalitats més rellevants del sector immobiliari, conèixer les millors oportunitats d’inversió i aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària, entre d’altres.

bmp1 peque

Read More
48hopenhousebcn

Batlle i Roig participarà de la propera edició del 48h Open House BCN

Dos dels edificis de Barcelona projectats per Batlle i Roig Arquitectura obriran les seves portes els dies 21 i 22 d’octubre a la ciutadania en el marc d’aquest festival, que es considera la principal cita de Barcelona amb l’arquitectura: la Ciutat Esportiva del FC Barcelona – Joan Gamper i l’edifici de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

CMT building

Edifici de la CNMC, al districte 22@ de Barcelona

Read More
sb_hotels_gran_rgb

L’Hotel SB Glow Barcelona obre les seves portes

NEWS 18/10/2017

L’Hotel SB Glow Barcelona es va inaugurar a temps per la temporada d’estiu i amb una molt bona acollida per part dels seus clients i empleats. La inauguració d’aquest hotel 4*Superior es va celebrar el passat 31 de juliol.

glow

Read More
COACM

Joan Roig, ponent al Congrés Cuenca [ON]

NEWS 13/10/2017

Els propers 19 i 20 d’octubre, Cuenca celebrarà el Congrés Internacional Cuenca [ON], que pretén trobar noves formes per a una nova societat. Joan Roig formarà part del programa, amb una conferència sobre el paper de la natura a les nostres ciutats.

CuencaON

Read More
leaf int

Joan Roig participarà del LEAF International 2017

Joan Roig, soci fundador de Batlle i Roig Arquitectura, intervindrà aquest divendres 13 d’octubre al LEAF International Berlin, un espai d’intercanvi d’idees i debat sobre les darreres tendències en el camp de l’arquitectura i el seu desenvolupament.

12800_LEAF11

Feu click a la imatge per a més informació sobre el LEAF International 2017

Read More
CSCAE_patronato

Enric Batlle, nomenat patró d’honor del Patronat Social del CSCAE

NEWS 29/09/2017

El soci fundador de Batlle i Roig Arquitectura, Enric Batlle, ha estat escollit patró d’honor pel Patronat Social del Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya. El passat dimecres 27 de setembre, Batlle ja va assistir al consell convocat per aquest òrgan en qualitat de patró d’honor.

Enric Patrono CSCAE

Reunió del Patronat Social del CSCAE el passat 27 de setembre. Click aquí per saber-ne més

Read More
logo Col·legi Arquitectes de Catalunya

Iván Sánchez parla al COAC sobre la pluja com a aliada en la construcció del paisatge

NEWS 28/09/2017

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va acollir el passat 27 de setembre al vespre una conferència a càrrec d’Iván Sánchez, que va fer una reflexió al voltant de la pluja com a aliada en la construcció del paisatge. L’empresa LafargeHolcim va ser l’organitzadora d’aquest acte que va conduir Núria Polo, arquitecta i responsable de Prescripció de l’empresa a Espanya.

Read More
WAF ok

Batlleirog opta a tres premis del World Architecture Festival 2017

El World Architecture Festival és un certamen que reconeix els millors treballs arquitectònics que es fan cada any a nivell mundial. En l’edició 2017, que se celebrarà del 15 al 17 de novembre a Berlín (Alemanya), el WAF2017 ha reconegut que Batlle i Roig Arquitectura ha completat tres obres aquest any podrien arribar a ser mereixedores d’una distinció en les categories d’exhibició i d’oficines: la seu de Pull&Bear a Narón (La Coruña) està nominada en la categoria de millor edifici d’oficines, i l’Insect Hotel, a El Masnou (Barcelona), en la de millor edifici d’exposició i en la de projectes petits.

Read More
logo_expansion-e1410343371905_retocado

Catalana Occidente compra el complex d’oficines Luxa

Catalana Occidente ha comprat per 90 milions d’euros els dos edificis del complex Luxa, dissenyat per Batlle i Roig Arquitectura al districte 22@, i que, entre altres empreses, acollirà les seus d’Amazon i de WeWork a partir de 2018. Els edificis eren, fins ara, propietat del Grupo Castellví i dels fons Stoneweg i 1810 Capital Investments.

Read More
logo_fcb

primera pedra de l’estadi johan cruyff

NEWS 17/09/2017

Aquest passat 14 de Setembre s’ha dut a terme l’acte simbòlic de la primera pedra per l’Estadi Johan Cruyff del Futbol Club Barcelona, que es preveu estigui en funcionament per la propera temporada.

primera_pedra_miniestadi_johan_cruyff_batlleiroig

Podeu veure el video fent click a la imatge

JOAN ROIG, DIRECTOR DEL 3r Seminari Arquitectura i Territori 2017

NEWS 18/07/2017

Arquitectes per l´Arquitectura segueix apostant pel territori, i amb aquest nou seminari dirigit per Joan Roig, vol posar en valor la natura i el patrimoni arquitectònic de la comarca de l’Anoia per contribuir a la cohesió territorial a través d’actuacions que millorin el recorregut de la vora del curs fluvial, recuperant camins històrics i elements arquitectònics patrimonials i paisatgístics, i convertir en accessibles espais naturals fins ara desconeguts o descuidats perquè la ciutadania en pugui gaudir, i fer que siguin un motor d’atracció d’oci i lleure a l’interior del país.

FLYER

Read More
19748707_1297844780314280_4369784100759141667_n

THE STYLE OUTLETS VILADECANS, PREMI CATALUNYA CONSTRUCCIÓ A LA INNOVACIÓ

NEWS 07/07/2017

És un honor per a Batlleiroig rebre el Premi Catalunya Construcció a la Innovació per The Style Outlets Viladecans atorgat pel Col.legi d’Aparelladors de Catalunya.

Enhorabona a tot l’equip que ha fet possible aquest gran projecte.

 

logo_fcb

EL NOU ESTADI JOHAN CRUYFF PROJECTAT PER BATLLE I ROIG

NEWS 24/05/2017

El passat dilluns 3 d’abril es va presentar el projecte del nou Estadi Johan Cruyff, dissenyat pel nostre estudi.

La primera peça de l’Espai Barça i que formarà part de la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona, serà una instal·lació moderna i eficient, amb una capacitat per a 6.000 espectadors, adaptat a la categoria III de UEFA, amb grades cobertes, una gran visibilitat des de tots els seients, un disseny integrat de 360º per millorar l’ambient dins de l’estadi i un aparcament de 600 places.

La inauguració de l’ Estadi Johan Cruyff està prevista que sigui durant la temporada 2017/18.

Estadi Johan Cruyff

Perspectiva_03_V02-Optimized.v1455536421

Feu click a la imatge per anar a la notícia.

logo el periodico

JOSEP BATLLE, EL JARDINER GLOBAL, A EL PERIÓDICO

NEWS 23/05/2017

Magnífic article d’Antonio Madridejos, imprescindible per a la comprensió de l’origen i la passió per l’Arquitectura del Paisatge de Batlleiroig.

Josep Batlle Gras jardinero

Feu click a la imatge per llegir el reportatge complet.

INF352_foto

ENTREVISTA A DIANA CALICÓ, CAP DEL DEPARTAMENT TÈCNIC DE BATLLE I ROIG

NEWS 22/05/2017

A final de març, el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’edificació de Barcelona va organitzar una taula rodona amb professionals tècnics de referència en arquitectura tècnica, a la qual van participar la Cap del Departament Tècnic de Batlle i Roig, Diana Calicó i l’Oriol Marín, anterior cap de departament a Batlleiroig. L’informatiu, la revista trimestral del Col·legi, publica un extens reportatge informant de les reflexions que tots aquests professionals van fer sobre els reptes del futur de la seva professió.

Read More
logo beteve

noticia simpàtica batlleiroig, avui a betevé

Avui ha estat paralitzada momentàniament la nostra obra de l’edifici de vivendes al Fòrum de Barcelona per l’aparició d’una bomba del SXIX. Un cop desactivada pels TEDAX s’han pogut reprendre els treballs al solar, els quals es troben en la seva primera fase de construcció.

vivendes_forum_bomba_sxix

Feu click a la imatge per anar a la notícia.

 

Cornellà Natura dins de la Metròpolis Verda

ENRIC BATLLE, COMISSARI DE L’EXPOSICIÓ “CORNELLÀ NATURA DINS DE LA METRÒPOLIS VERDA”

NEWS 02/05/2017

Sota el lema “Cornellà Natura dins de la Metròpolis Verda”, l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona han col·laborat per comunicar el projecte municipal de Cornellà Natura, inscrit dins dels valors i reptes definits a l’exposició de Metròpolis Verda, que destaca la importància dels valors ecològics, socials i econòmics, i la seva convivència amb l’ecologia i lleure urbà.

Read More
capçalera_vanguardia

LA NOVA TERMINAL- E DE CREUERS DEL PORT DE BARCELONA, A LA VANGUARDIA

28/04/2017

La Vanguardia revela, a través del comunicat oficial de Carnival Corporation & Plc de l’aspecte que tindrà la nova terminal- E al Port de Barcelona, dissenyada pel nostre estudi.

perspectiva 01
Feu click a la imatge per anar a la notícia.

La terminal, de 12.500 m2 i una inversió de més de 30 milions d’euros, representarà els valors amb els quals l’empresa de creuers implanta la seva segona terminal al Port de la ciutat de Barcelona, la més gran d’Europa.

La nova terminal servirà com atracada per a la «següent generació» d’eco-creuers de la companyia, que funcionarà exclusivament amb Gas Natural liquat, i reflectirà un estil d’arquitectura modern amb línies rectes i conceptes minimalistes, que crearan un entorn contemporani i acollidor per als hostes.

Està previst que la terminal entri en funcionament el 2018, per convertir-se en la terminal de creuers per a passatgers més moderna d’Europa.

logo beteve

EL CARRIL BICI ENTRE BARCELONA I ESPLUGUES S’INAUGURARÀ AQUESTA TARDOR 2017

El passat dijous 6 d’abril va ser notícia a betevé el carril bici interurbà que estem construint entre Barcelona i Esplugues de Llobregat.

El carril, de 4,5 metres d’ample en els trams més estrets i que s’està construint seguint criteris sostenibles, es preveu que s’inauguri a principis d’aquesta tardor. Aquest carril bici, que serà bidireccional i discorrerà al costat del camí per a vianants, suposa l’inici de la connexió peatonal i ciclable entre Barcelona i els municipis del Llobregat.

Read More
logo_expansion-e1410343371905_retocado

EL NOSTRE PROJECTE PER L’EDIFICI D’HABITATGES A LA SAGRERA, AL DIARI EXPANSIÓN

NEWS 03/04/2017

Aquest dilluns 3 d’abril el diari Expansión informa del futur edifici d’habitatges que es començarà a construir aquest estiu a La Sagrera. Dissenyat pel nostre estudi i amb el Grup Castellví i el fons d’inversió immobiliària Stoneweg com a promotors, aquest projecte disposarà de 12.000 m2 i 104 habitatges.

Perspectiva 02

Feu click a la imatge per anar a la notícia.

img_jagonzalez_20170325-165148_imagenes_md_terceros_fcb_01_mini-kVGE-U421169588882k7C-980x554@MundoDeportivo-Web

EL NOU MINIESTADI DEL BARÇA DURÀ EL NOM DE JOHAN CRUYFF

NEWS 29/03/2017

El passat 25 de març el Futbol Club Barcelona va retre homenatge a Johan Cruyff anunciant que el nou Miniestadi del Barça, dissenyat pel nostre estudi, portarà el seu nom.

Durant l’acte, commemoratiu del primer aniversari de la seva mort,  el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va entregar en Jordi Cruyff, fill del llegendari jugador i entrenador blaugrana, una imatge de com serà el nou Estadi Johan Cruyff.

video marca tv

Feu click a la imatge per anar a la notícia.

logo MIPIM

CONFERÈNCIA D’ ENRIC BATLLE AL MIPIM2017, SALÓ IMMOBILIARI INTERNACIONAL DE CANNES

NEWS 14/03/2017flayer MIPIM Enric

El saló immobiliari internacional MIPIM es celebra del 14 al 17 de març al Palais des Festivals deCannes. Enric Batlle, en representació de Gina Barcelona Architects, parlarà sobre els espais verds i públics de la ciutat de Barcelona sota el lema “Barcelona, merging public space, nature and production”. La conferència tindrà lloc el dimecres 15 de març a les 17h a l’estand Barcelona Catalonia.

Ampliar informació