sb_hotels_gran_rgb

L’Hotel SB Glow Barcelona obre les seves portes

NEWS 18/10/2017

L’Hotel SB Glow Barcelona es va inaugurar a temps per la temporada d’estiu i amb una molt bona acollida per part dels seus clients i empleats. La inauguració d’aquest hotel 4*Superior es va celebrar el passat 31 de juliol.

glow

Batlle i Roig Arquitectura hem rebut amb entusiasme l’encàrrec de dissenyar i construir l’Hotel SB Glow, al districte 22@, una de les àrees de major desenvolupament de la ciutat de Barcelona. Està situat a la parcel·la colindant a l’edifici de la CNMC, també obra del nostre estudi, i molt proper a la Plaça de les Glòries i la Torre Agbar. Pertany a la cadena SB Hoteles i té 235 habitacions.

La seva clara aposta per una gestió sostenible dels recursos i el foment de la biodiversitat es reflecteix en la utilització de murs vegetals com a element de la seva imatge corporativa i en la gestió responsable de la despesa hídrica i energètica.

Un dels seus atractius és la seva terrassa panoràmica que, junt al Pool Bar Voladís, conformen un dels millors espais on gaudir de la gastronomia i el clima de Barcelona.

L’enhorabona a tot l’equip de Batlleiroig que l’ha fet possible!

×

Comments are closed.