premis cat construccio logo

LA SEU DE STRADIVARIUS I ‘EL CAMÍ DEL BOSC’, FINALISTES ALS PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2018

NEWS 29/05/2018

El jurat de la XV edició dels Premis Catalunya Construcció 2018 ha escollit la seu central de Stradivarius i ‘El Camí del Bosc’ del cementiri de Roques Blanques, entre les 19 finalistes als guardons. stradivarius_cami bosc_2

Batlleiroig opta als Premis Catalunya Construcció 2018 amb dues obres molt diferents: la seu de Stradivarius, a Cerdanyola del Vallès, a la categoria Direcció de l’Execució de l’Obra; i ‘El Camí del Bosc’ del cementiri de Roques Blanques, a El Papiol, a la categoria Innovació en la Construcció.

Un dels trets més característics de la seu central de Stradivarius és que s’ha construït amb una altíssima qualitat i en un període d’execució rècord (45.170 m2 en 13 mesos), gràcies a la recerca de solucions industrialitzades i elements prefabricats i en el fet d’iniciar el seu estudi i direcció d’execució en un procés de preconstrucció on s’ha estat treballant al detall a taller.

Pel que fa a ‘El Camí del Bosc’, una agrupació de sepultures al cementiri comarcal de Roques Blanques, es redefineix el model tradicional de sepulcres aplicant criteris respectuosos amb el medi ambient, utilitzant solucions constructives innovadores i garantint una actuació sostenible i integrada dins del Parc Natural de Collserola.

El proper 27 de juny es coneixeran el nom dels guanyadors durant la Nit de la Construcció, que es farà al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Per a més informació sobre les candidatures finalistes, feu click a la imatge.

 

 

×

Comments are closed.