JOAN ROIG, DIRECTOR DEL 3r Seminari Arquitectura i Territori 2017

NEWS 18/07/2017

Arquitectes per l´Arquitectura segueix apostant pel territori, i amb aquest nou seminari dirigit per Joan Roig, vol posar en valor la natura i el patrimoni arquitectònic de la comarca de l’Anoia per contribuir a la cohesió territorial a través d’actuacions que millorin el recorregut de la vora del curs fluvial, recuperant camins històrics i elements arquitectònics patrimonials i paisatgístics, i convertir en accessibles espais naturals fins ara desconeguts o descuidats perquè la ciutadania en pugui gaudir, i fer que siguin un motor d’atracció d’oci i lleure a l’interior del país.

FLYER

Al llarg del riu Anoia, les diferents actuacions previstes permetran recuperar la historia de la zona i convertir el riu i la seva llera en un recurs paisatgístic, cultural, arquitectònic i patrimonial que millorarà la qualitat de vida dels veïns i alhora atraurà turisme interior i exterior.

A través dels treballs que estudiants i professors realitzaran durant la setmana es podran identificar, recuperar i rehabilitar elements arquitectònics, donar-los un nou ús, establir nous recorreguts i donar accessibilitat a les zones a la vora del riu per tal de que s’hi puguin fer excursions a peu o en mitjans no motoritzats com la bicicleta o el cavall.

 

AXA-Arquitectes per l’arquitectura ha organitzat els  seminaris Arquitectura i Territori que es desenvoluparan durant aquest estiu 2017. L’organització  vincula administracions públiques, empreses privades, escoles d’arquitectura, joves professionals, estudiants, i arquitectes docents de referència. Tots junts, durant una setmana, treballant i intercanviant coneixement per atendre les diferents realitats del territori i aproximar les possibles solucions reals.

×

Comments are closed.