logo_ara2

JOAN ROIG AL DEBAT D’ANTONI BASSAS PER LA BIENNAL D’ARQUITECTURA DE VENÈCIA

Compartim el reportatge que Antoni Bassas –Director Audiovisual del diari ARA- ha relitzat amb motiu de la 15ª International Biennale di Architettura amb representants de quatre oficines d’arquitectura catalanes presents a la Mostra.

3-ENVIRONMENTAL-RECOVERY-OF-LLOBREGAT-RIVER_LA-BIENNALE-DI-VENEZIA-2016_AFTERMATH_BATLLE-I-ROIG

 

Joan Roig ens parla de l’antic Abocador del Garraf i les claus per entendre el nostre projecte de restauració paisatgística. Un projecte seleccionat per ser present a la Exposició del Pavelló Internacional – comissariat per Alejandro Aravena sota el lema “Reporting from the front“- i a on es desgranen les batalles tècniques, mediambientals i socials que hem hagut d’enfrontar per assegurar el seu retorn a la natura.

338 abocador_garraf_01

Anar al projecte

 

Batlle i Roig també és present al Pavelló Català amb el projecte de Restauració Mediambiental del Riu Llobregat. La exposició Catalana AFTERMATH, comissariada per Isaki Lacuesta, Jelena Prokopljevíc i Jaume Prat i impulsada per l’Institut Ramon Llull, explora cadascun dels projectes des de l’òptica de l’usuari final. Una proposta que, mitjançant un delicat llenguatge audiovisual, ens porta a les atmòsferes, els espais i les persones que donen vida a la nostra arquitectura.

environmental_recovery_llobregat_01

Anar al projecte

×

Comments are closed.