AAFF hornacina GAVANAT ESCALA 1_2

GAVÀ ACULL FINS A FINALS DE MES L’EXPOSICIÓ “GAVÀ DINS DE LA METRÒPOLIS VERDA”

El passat divendres 9 de febrer es va inaugurar a Gavà l’exposició “Gavà dins de la Metròpolis Verda”, comissariada per Enric Batlle. És una mirada als espais oberts metropolitans que explora els reptes que es plantegen a l’hora de fer una metròpolis més accessible, més saludable i més habitable.

DSC_0541_1

La inauguració de la mostra va comptar amb l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el gerent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon Torra, a més d’Enric Batlle, que va fer un recorregut guiat per l’exposició i va respondre a les preguntes dels assistents.

DSC_0574_2

D’esquerra a dreta, Enric Batlle, Raquel Sánchez i Ramon Torra

expo gava explicacions

L’exhibició “Gavà dins de la Metròpolis Verda” s’emmarca en la campanya municipal “Gavà, Naturalment”, un projecte que vol posar de manifest la realitat i diversitat d’un model de ciutat basat en la sostenibilitat urbana, econòmica i social i que, alhora, s’expressi sobre el territori.

A l’exposició, que es pot visitar fins el dia 28 de febrer a la sala d’exposicions de la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, trobareu una gran varietat de projectes i actuacions realitzats els darrers anys i eines i propostes per assolir aquests reptes metropolitans. Veieu a continuació algunes imatges de l’exposició “Gavà dins de la Metròpolis verda”.

DSC_0566_1

DSC_0558_1

DSC_0549_1

DSC_0546_1

DSC_0544_1

 

×

Comments are closed.