219_parc_tranvia_02

ENRIC BATLLE PARTICIPA AL 6È WORKSHOP PER L’ELABORACIÓ DEL PLA DIRECTOR URBANISTIC DE L’ÀMB

El proper dijous 5 de Març es posarà en marxa el 6è Workshop per l’elaboració del nou Pla Director Urbanistic, un espai on experts dels àmbits del Planejament, l’Ecologia, el Territori o la Legislació, entre d’altres disciplines, reflexionaràn sobre el futur de l’Àrea metropolitana de Barcelona sota el lema: ”Les formes de la construcció metropolitana” Els teixits genèrics i els llocs singulars. Noves formes de viure i de treball.

L’Enric Batlle, soci fundador de Batlle i Roig Arquitectes,  participarà en la taula rodona nº4, on es debatràn “Les escales i el procés en la producció de la ciutat. Plans i estratègies urbanístiques, projectes urbans i /o d’arquitectura”. 

Aquesta iniciativa de l’Entitat ÀMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), sota la Direcció del Catedràtic d’Urbanisme Joan Busquets, sorgeix fruit de la voluntat de generar un debat entre els agents implicats en el desenvolupament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la missió d’assentar les bases del que serà el seu Nou Pla Director Urbanístic.

En aquest cas, el Workshop nº6 debatrà al llarg de les quatre Taules Temàtiques la necessitat de reflexionar sobre les estrategies urbanes generades dins el marc del PGM 76, tot revisant una serie de projectes essencials per comprendre les noves “formes de fabricació urbana” que aquesta normativa ens ha permès elaborar al llarg d’aquests 40 anys.

 

 

×

Comments are closed.