bia bilbao bizkaia architecture

ENRIC BATLLE SERÀ PONENT AQUEST DIMECRES A L’URBAN REGENERATION FORUM 2018 SOBRE LES CIUTATS PRODUCTIVES

Els propers 20, 21 i 22 de juny, la plataforma BIA, Bilbao Bizkaia Architecture de la Delegació a Biscaia del Col·legi Oficial d’Arquitectes Basc Navarrès, organitza l’Urban Regeneration Forum del BIA 2018, un fòrum biennal que aquest any es centrarà en la relació entre l’economia productiva i el teixit urbà i que porta per títol “Paisaia produktibo berriak / Nuevos paisajes productivos / Productive landscapes”.

Enric Batlle ha estat convidat a participar en aquest fòrum que reunirà al Bizkaia Aretoa a destacats professionals i investigadors en regeneració urbana, i la seva ponència “Fusionant ciutat i naturalesa” tindrà lloc el primer dia de congrès, dimecres 20 de juny, a les 9.55h.

bia_concurso-1080x558

L’Urban Regeneration Forum 2018 té com a objectiu aquest any reflexionar sobre com aconseguir ciutats productives en el marc del teixit urbà actual, tant en l’àmbit expert com en el ciutadà. Per això, comptarà amb el congrès com a pilar principal, però també, amb altres propostes, per exemple, el Workshop “Treballar/Viure. Estratègies de Regeneració d’Otxarkoaga”, el III Concurs Internacional d’Idees per a estudiants i joves arquitectes per a proposar la regeneració urbana des de l’àmbit social; i una exposició que s’inaugurarpa a l’octubre, “100 años de Viviendas Municipales-Etxebizitzak”.

Podeu consultar el programa complet de l’Urban Regeneration Forum 2018 fent click a la imatge, i en aquest enllaç podeu trobar-ne més informació.

×

Comments are closed.