20150129_batlleiroig_bcn_metropolis

BATLLE I ROIG PARTICIPA A LA MOSTRA “BARCELONA METROPOLIS” QUE AVUI S’INAUGURA AL DHUB, BARCELONA

Avui 29 de Gener s’inaugura al Disseny Hub Barcelona l’exposició Metròpolis Barcelona, comissariada pel Catedràtic d’Urbanisme Joan Busquets, i que pretén mostrar la realitat del territori metropolità en tots els seus àmbits.

L’objectiu de la mostra és posar en contrast les contribucions de les desenes de tècnics que han participat fins ara en el treballs preparatoris del Pla Director Urbanistic -PDU- amb noves visions d’altres experts i, també, amb la mirada crítica dels ciutadans de la metròpoli.

En el marc d’aquesta mostra, iniciativa de l’AMB -Àrea Metropolitana de Barcelona- l’Enric Batlle ha dirigit la secció “Paisatge de la Metròpoli: Ecologia, Lleure i Producció”, reflex de la filosofia de treball de la nostra oficina.

Aquests treballs preparatoris han consistit en la participació en els Workshops i posterior elaboració dels Quaderns que difondràn aquests treballs. També en la generació de les diverses maquetes, documentacions tècniques i audiovisuals que ajudaràn al públic de l’exposició a entendre la complexitat del Pla Director Urbanistic de la Metròpolis de Barcelona.

 

Hem elaborat també un PUZZLE de l’Àrea Metropolitana.

Aquest obsequi, entregat a cadascun dels alcaldes dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, posa de manifest la voluntat integradora del projecte i contribueix al coneixement del conjunt social i territorial de la Metròpolis Barcelona.

BATLLEIROIG_puzzleAMB

Aqui podeu consultar la nota de premsa de l’AMB.

 

 

 

 

×

Comments are closed.